IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/CHF

molia za mnenija za tazi valutna dvoika
    az sam dalag od 1.3290
    dali da darza ili da vzemam kakvoto moga
    blagidaria za otgovorite

Коментар

• GBP/JPY;EUR/USD

Az sasto stiskam kas kabel i kaso EUR pak ste vidim.Otnosno USD/JPY zatvorih na 120.42 stoto mi pisna da 4akam probiv na 121.Ako ima korekcia nadolu moze pak da vleza na dalgi.Uspesen den na vsi4ki.

Коментар

• $/jpy -Tasuki

Tasuki - eto mi mnenieto i prognozata za $/jpy:
        Do 2-3 semizi uspeshen test na 121.00 i zel 122.00

Posle shte korigira do okolo 118.50.30
        Inache sam nastroen bullish s target 124.00 do kraq na godinata.
        Kakvo ti e stanovishteto.Bi mi bilo mnogo interesno i polezno da go naucha.
        Uspeh!
        Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
        [url]http://www.standartnews.com

Коментар

• EUR/GBP

nizhodqshtiq kanal e s granizi: 0.7100 i 0.6760/70
          Ta ochakvam test do 3-4 dni na 0.6900 i eventualno na 0.6850
          Rargeta za men e 0.6870/75

Ta da sme vnimatelni s gbp de....

Коментар

• EUR/USD

otgovora na vaprosa - koga eur/usd shte formira srednosrochno dano za men e qsen- tozi mesez.
            No da vidim dali shte zadarji edin eventualen probiv na 1.1050
            A za testa na 1.1100/1.1050 sam ubeden do 2 sedmizi...
            A sega za JPY: tozi pat kato q selna ot 137.00/137.50 shte q zadarja za 135.00/ a moje i po-nadolu/
            Ako vidq 138.60/70 samo moga pak da prodam.

Коментар

• EUR/USD

chicago, ти си на мечи позиции, аз на бичи нормално е да не сме на едно мнение.
              Иначе спор няма, че еврото е все още под натиск в резултат на събитията от четвъртък и петък, но в по-дългосрочен план възходящия тренд се запазва.

Коментар

• ИНДИКАТОРИ

Куки,тези дни ще е диво...
                Данни за пазара на жилища, индустриалната продукция и PMI индексът за Великобритания, PMI индексът в сектора на услугите, продажбите на дребно и безработицата за еврозоната, продажбите във веригите от магазини и неманифактурния ISM индекс за САЩ, и потреблението на домакинствата в Япония.
                Важно събитие на финансовите пазари тази седмица е рефинансирането на американски T-Bills с $60 млрд., което ще стане на три пъти: $24 млрд. във вторник, $18 млрд. в сряда и $18 млрд. в четвъртък. Очаква се рефинансирането да привлече интереса на чуждестранни инвеститори, след скорошното падане на цените на щатските държавни ценни книжа и повишаване на доходността им, като това от своя страна ще подкрепи щатската валута.
                Утре е първи ден на двудневно заседание на MPC на Bank of England.
                Ще си стискам късия кабел за сега и ще пробвам да преодолея желанието си да затворя всичко и да се отдам на блажен мързел...

Коментар

• EUR/USD

kuks - pak ne sme na edno mnenie s teb)
                  Nqma da vidim poskapvane na evroto nad 1.1555
                  Samnqvam se dali tazi sedmiza shte go vidim i nad 1.1480
                  A imenno tazi sedmiza Momentuma e BULLISH za evroto.
                  Kakto i da e - poziziite mi sa:
                  Short ot 1.1345/mnogo malka pozziq/ ; shte prodam otnovo na 1.1390 i otnovo na 1.1485/90/ako go vidim tam/
                  Zelite mi sa: 1.1245/40 i pri probiv tuk 1.1150/35 i 1.1100
                  Inache do 2 sedmizi shte vidim test na 1.1080/1/1050/1.1020

Pazara se nujdae ot po-golqma konsolidaziq,predi zdrav UP nagore /pone oshte 2-3 sedmizi/.
                  Tova pone sochi moq analiz na indikatorite na daily i weekly charts.

A za cable - nai-kasno ot 1.6300 shte vidim seriq ot testove na nivata 1.6080/50;posle 1.6000/1.5930/1.5830
                  Po-dolu go ne vijdam.
                  $/chf shte vidim niva nad 1.4100 do kraq na meseza.Ta vnimatelno s evrata....
                  Uspeh na vsichki!

Коментар

• ИНДИКАТОРИ

driverf1, $, здравейте...
                    Бик съм, но мисля да купувам около 1.1300, като дори продадох към 1.1300 от 1.1360, където да обръщам.
                    Но съм много ваканционно настроен и позициите са ми малки, колкото да "поддържам форма". Кабела май е още надолу, поне до 1.6080, там зависи как ще се представи, ако тества това ниво, може да пробва и пробив на 1.60, ако му се опъне - нагоре заедно с eur/usd към 1.63.
                    Така го виждам аз де...
                    Ти мислиш да скъсяваш здраво ли?
                    Мисля си, че тая седмица еврото ще опита да се възстанови, а ако видим 1.1650, мечките смело могат да скъсяват. Аз ще добавям на 1.1420 (ако видим 1.1300) и ще затварям на 1.1550 и 1.1640, а под 1.17, може и да продам малко.
                    Но се колебая много, май трябва да се изчака малко.

Коментар

• ИНДИКАТОРИ

Куки,ти ми трябваш))
                      Бик ли си следващите три дни?
                      Щото аз съм го подбрал кабела от миналата седмица,къс)

Коментар

• ИНДИКАТОРИ

О,Куки,здравей,как си?
                        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                        Джеси Ливърмор

Коментар

• Прогнозите на Saxobank

delko, за нищо... нали сме тук да помагаме кой с каквото може

Коментар

• ИНДИКАТОРИ

Delko,здравей,можеш ли да постнеш отговора на Петър Караиванов,защото немога да го намеря,
                            може би да са го изтрили.Предварително благодаря.

Успех.
                            „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                            Джеси Ливърмор

Коментар

• Прогнозите на Saxobank

Привет на всички!
                              За да си спестим чести дивергенции и фалшиви сигнали за покупка или продажба предлагам да дискутираме индикаторите и техните стойности.
                              Те са важен инстумент в търговията и правилното им използване би било от полза за всеки.
                              Който желае нека сподели какви индикатори използва,с какви стойности и променя ли стойността в зависимост от периода : 1час, 4 часа,ден,седмица.
                              Изказаха се противоречиви мнения по въпроса/driverf1 спомена, че стойностите не трябва да се променят ,а Петър Караиванов - че трябва/ затова нека ги изясним.
                              Моето мнение е, че трябва да се променят ,защото различните периоди имат различни единици от време /1час-60 минути, 1 ден –24 часа, 1 седмица- 7 дни/но не знам как.
                              Аз използвам RSI 6-12,MOMENTUM 10,MA 9-18,OSCILLATOR 28-14,MACD12-26-9,BOLLINGER BANDS 20.
                              Срещал съм и други препорачителни периоди RSI 9,14,25 MA 5,10,20,50.
                              CHICAGO, ти спомена,че си наблюдавал дълго графиките и индикаторите, какво е твоето становище.
                              Надявам се на повече участници в дискусията.
                              Успех на всички.
                              /Цецо, благодаря ти за отговора./

Коментар

• Прогнозите на Saxobank

все пак нивото около 1.1360 - 1.1380 според мен е решаващо за поскъпване на еврото към 1.14 00 и нагоре затова не исключвам връщане днес илиутре към 1.1260 , но ще купя евро на 1.1388 с цел 1.1410 и нагоре .

Коментар

Working...
                                X