If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
РРР, как си човек? Тази седмица засега върви много успешно и се надявам така и да завърши. Като за последно удължих дол/кад. С 20% излизам на 1.1950. Ако не тази то другата или най-късно по другата седмица смятам да я ударим
Ти какви ги вършиш?
Успех!
Sorry, бях малко на път. Тази седмица няма да е Канадците изкараха добри данни, за разлика от южните си, по-глупави, колеги.
Но... нафтата продължава надолу, така че ако днес слезем под 1.17 ще удвоя цялата си позиция.
Успех
In the state of nature profit is the measure of right.
Добре но все пак се движи на юг за ново дъно евентуално , та и кабела ако направи някой пробив на дневна ще се оформи посока юг по сериозно.Тя надеждата е само в китайците за север , няма вече какво да се държи дълго - евро-долар не става с този суап и в рейнджа ще окапят , кабела единственно но той пък е опасен.
Незнам супертрейдър не ми се вижда ново ходене надолу сега изглежда ми завършено и трябва нагоре преди отново надолу, надолу вече става опасно няма фундамент за толкова силен долар сега аз писах в един друг форум защо мисля така
Ако сега счупим 1.1870 това по Ганн гарантира тест на 38.2Fib 1.1710 а за да има такъв тест то индекса на долара трябва да счупи много здравият си резистънт на 90.75 но да оставим факта че няма фундамент за толкова силен долар и да предположим че го чупи и еврото по Ганн си тества 1.1730 ще се получи лавино образна реакция и заради долара еврото много бързо ще се уталожи в рейндж 1.1550-1.1375, лошо няма но ако това стане то цената ще е изпреварила с един цикъл времето и ще трябва да стават някакви ужасии като движения на пазара за да се настигнат, ето защо не ми се връзва картината
Добре но все пак се движи на юг за ново дъно евентуално , та и кабела ако направи някой пробив на дневна ще се оформи посока юг по сериозно.Тя надеждата е само в китайците за север , няма вече какво да се държи дълго - евро-долар не става с този суап и в рейнджа ще окапят , кабела единственно но той пък е опасен.
Изчакайте US labour market report. Вече има слухове за цифра от порядъка на 200,000, което ако излезе верно ще изстреля долара нагоре и ще видим тест на юлското дъно EURUSD от 1.1867. Според мен, дори цифра около 100,000 при положение, че в нея се отразяват последиците от урагана, би помогнала сериозно на долара да преодолее ключовото ниво от 1.19. При всички случаи, данните ще са важни и очаквам при пробив на 1.19 едно по-продължително движение на EURUSD надолу, което честно казано не ме кефи особено, имайки предвид няколкото лота дълги, които имам в тази двойка. Окончателно се отказах да търся върха на USDJPY и въпреки че технически сигналите, които виждам са за отслабване на покачването, което би трябвало да е последвано от рязко падане, ще се въздържа от откриване на позиции.
Успех на всички желая и приятни емоции в 15:30!
РРР, как си човек? Тази седмица засега върви много успешно и се надявам така и да завърши. Като за последно удължих дол/кад. С 20% излизам на 1.1950. Ако не тази то другата или най-късно по другата седмица смятам да я ударим
Ти какви ги вършиш?
удвоявам позицията в кабела и местя стопа на 1.7570, мисля че ако все пак успее да тестне 1.7606 то ще бъде фалшиво, пробив обаче на 1.7570 ни праща директно на 1.7480
въпреки ударения стоп вчера днес отново съм бичо настроен, имам дълга от 1.1935 добавка на 1.1895 и стоп 1.1860 таргет 1.2120 където мисля че ще бъде седмично затваряне
Коментар