IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от looser
    РРР, как си човек? Тази седмица засега върви много успешно и се надявам така и да завърши. Като за последно удължих дол/кад. С 20% излизам на 1.1950. Ако не тази то другата или най-късно по другата седмица смятам да я ударим
    Ти какви ги вършиш?

Успех!

Sorry, бях малко на път. Тази седмица няма да е Канадците изкараха добри данни, за разлика от южните си, по-глупави, колеги.
    Но... нафтата продължава надолу, така че ако днес слезем под 1.17 ще удвоя цялата си позиция.
    Успех
    In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Не го щат това Евро и това е. Ако NFP беше 200к досега да сме слезли с една фигура, а сега се назландисват като циганин в баня.

Коментар

• 56k.
        Още един успех за великите икономически полици на г-н Буш

Коментар

• Re: Koko

Първоначално изпратено от supertrader
          Добре но все пак се движи на юг за ново дъно евентуално , та и кабела ако направи някой пробив на дневна ще се оформи посока юг по сериозно.Тя надеждата е само в китайците за север , няма вече какво да се държи дълго - евро-долар не става с този суап и в рейнджа ще окапят , кабела единственно но той пък е опасен.
          Незнам супертрейдър не ми се вижда ново ходене надолу сега изглежда ми завършено и трябва нагоре преди отново надолу, надолу вече става опасно няма фундамент за толкова силен долар сега аз писах в един друг форум защо мисля така

Ако сега счупим 1.1870 това по Ганн гарантира тест на 38.2Fib 1.1710 а за да има такъв тест то индекса на долара трябва да счупи много здравият си резистънт на 90.75 но да оставим факта че няма фундамент за толкова силен долар и да предположим че го чупи и еврото по Ганн си тества 1.1730 ще се получи лавино образна реакция и заради долара еврото много бързо ще се уталожи в рейндж 1.1550-1.1375, лошо няма но ако това стане то цената ще е изпреварила с един цикъл времето и ще трябва да стават някакви ужасии като движения на пазара за да се настигнат, ето защо не ми се връзва картината

Не би трябвало да чупим сега 1.1870 според мен

Коментар

• Koko

Добре но все пак се движи на юг за ново дъно евентуално , та и кабела ако направи някой пробив на дневна ще се оформи посока юг по сериозно.Тя надеждата е само в китайците за север , няма вече какво да се държи дълго - евро-долар не става с този суап и в рейнджа ще окапят , кабела единственно но той пък е опасен.
            D.Y.F-091066

Коментар

• Последният консенсус беше 220к но би трябвало да е консумиран по принцип последните очакванията са за нещо по-слабо някъде около 100к

Коментар

• Изчакайте US labour market report. Вече има слухове за цифра от порядъка на 200,000, което ако излезе верно ще изстреля долара нагоре и ще видим тест на юлското дъно EURUSD от 1.1867. Според мен, дори цифра около 100,000 при положение, че в нея се отразяват последиците от урагана, би помогнала сериозно на долара да преодолее ключовото ниво от 1.19. При всички случаи, данните ще са важни и очаквам при пробив на 1.19 едно по-продължително движение на EURUSD надолу, което честно казано не ме кефи особено, имайки предвид няколкото лота дълги, които имам в тази двойка. Окончателно се отказах да търся върха на USDJPY и въпреки че технически сигналите, които виждам са за отслабване на покачването, което би трябвало да е последвано от рязко падане, ще се въздържа от откриване на позиции.
                Успех на всички желая и приятни емоции в 15:30!

Коментар

• РРР, как си човек? Тази седмица засега върви много успешно и се надявам така и да завърши. Като за последно удължих дол/кад. С 20% излизам на 1.1950. Ако не тази то другата или най-късно по другата седмица смятам да я ударим
                  Ти какви ги вършиш?

Успех!
                  Keep walking ...

Коментар

• удвоявам позицията в кабела и местя стопа на 1.7570, мисля че ако все пак успее да тестне 1.7606 то ще бъде фалшиво, пробив обаче на 1.7570 ни праща директно на 1.7480

Коментар

• въпреки ударения стоп вчера днес отново съм бичо настроен, имам дълга от 1.1935 добавка на 1.1895 и стоп 1.1860 таргет 1.2120 където мисля че ще бъде седмично затваряне

Коментар

• Първоначално изпратено от vhk
                        Педполагам 4е еврото се намира пред пробив на долу като е вероятна преди това корекция до около 1.1990.Успехи!
                        Браво, ако има още път надолу той ще е от 1.1987 което е динамичен пивот пойнт и още няколко глупости

Коментар

• Аз съм лонг 1.1930 със стоп 1.1877 и цел.....1.25++++

Къде си бе Бат Петьо помагай с целите давай това твоето 1.40++++ че да ги разбием....

Това му беше на еврото според мене следва май едно по-сериозно нагоре преди ново слизане

Успехи

Коментар

• Педполагам 4е еврото се намира пред пробив на долу като е вероятна преди това корекция до около 1.1990.Успехи!

Коментар

• Добро утро на всички и успешна търговия !

BUY GBP/USD 1.7677

Коментар

• Здравейте на всичкиbuy EUR/USD от 1.1941

Коментар

Working...
                                X