If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Dmitri, аз чакам не само 1900ч а направо затварянето днес...
Тогава ще решавам...
Щото ако премине 1.0933 може и до 1.0850 да отиде, знае ли го?
Коментар
Dmitri
eur/usd
Очаквам много силно покачване базирано на дневно и 4асова графика и на МА. само се надявам 19 часа да не извади силни данни, което може да попречи на покачванео и да задържи на тези нива.
Прогнозите ми донякъде срещат подкрепа и в MMS:
EUR/USD - 1.1010 target met, net target 1.0933 (говоря за 1.0932 като следващо дъно, което може да бъде достигнато под натиска на долара).
В другите двойки те пишат следното:
USD/JPY - Short at 118.30, tgt 117.30 s/l 118.25
Cable - Sell at 1.5885, tgt 1.5785, s/l 1.5920
USD/CHF - Buy at 1.3950, tgt 1.4070, s/l 1.3920
EUR/JPY - Flat, 129.85 long stopped out at 129.40
EUR/GBP - Sell at 0.6965, tgt 0.6885, s/l 0.6990
GBP/JPY - Flat, Long stopped, Await Clear Signal
Ще си позволя да Ви преразкажа мнение на един от членовете на ЕЦБ изразено пред CNBC относно GDP
растежа в Eurozone and USA.
Накратко той посочва че GDP се изчислява по доста различен начин в европа и в Щатите и приравнявайкики
по европейския начин на изчисление се получава че растежът на GDPEurozone e 0.2% a GDP US e 0.6%,
a ne 2.5%.
При това той посочва че ако премахнем големите разходи за отбрана в Щатите тогава цифрата е 0,4%.
Това е една от причините да не се намаляма и лихвата в еврозоната. Това също може да ни наведе на
мисълта че наблюдаването падане на еврото спрямо долара е по скоро вследствие на продажбата му
спрямо йената, а не само на много добрите на глед резултати в Щатите.
Лично аз вземам под внимание и такива обяднение ощи повичи от човек от европийската централна банка.
Когато след седмица свърши ваканцията и започнат основните играчи да се връщат на работа може да се
получи обръщане на краткосрочния тренд обратно нагоре за еврото.
Само споделям.
И аз ще изкажа скромно мнение, според мен спада на еврото се дължи предимно на продажби в кроса с йената, което пък е резултат от продажби на евро бондове от японски и други инвеститори и репартирането им в NIKKEI. Последните данни от мин. на фин ги показват. Забележете че пада предимно евото но не и паунда и суиси. Поздрави.
Коментар