IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• za $

ааа, маршрута го познавам много добре преди 2 години го пътувах всяка седмица

относно пазара - добре е да постои човек настрана, когато не е убеден какво точно да направи. а и си тренира нервите...

и най-вече да не се ядосва за пропуснати поради неоткриване на позиция печалби - това замъглява съзнанието

Между другото оглеждайте се и за надолу, всички сме се вторачили нагоре... Годишния МА сочи 1.0682, до там има още доста потенциал... А под него ако пробие даже не ми се мисли...

Коментар

• za $

Да,Куки,точно за маршрута става въпрос.....ха ха ха.....
      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
      Джеси Ливърмор

Коментар

• za $

Ох,опитвам се засега....
        Моята стратегия е такава,че не може да се напише или може,но обясненията ще са много дълги....,
        изобщо не става въпрос за комерсиализъм.
        А и в момента се въртя около нулата,вярно че избих загубата от първата година....

Да добавя за предния постинг:

закривайте когато загубата ви стане 10% от сметката ви,
        а ако спечелите в началото,не се заслепявайте от първите 3-4 печалби,приемете го за късмет,
        анализирайте начина по който сте спечелии,починете си,оттеглете се от пазара за няколко дена,
        защото следват няколко загуби,гледайте да са по-малки и да не ви изядат печалбите.
        С една дума в началото май,май се играе само за комисионните.

Успех.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• 22aug2003

driverf1 здравей
          това за боба не го разбрах..
          ако става въпрос за времевата последователност, която описах - беше релефа на маршрута София - Варна

Коментар

• za $

driverf1 - dai strategia please.
            Chatkash gi ti rabotite...

Коментар

• za $

$ - neka da prochtesh tova:
              imah limit buy na 1.0880 i go mahnah.Shto li?Ami shtoto tam go vijdam SELL za 1.0820/00
              Pomisli nad tova.
              Ako shte se kupuva,to po-dobre da e ot 1.0905/10 sas stop na 1.0880/1.0875
              Uspeh!

Коментар

• 22aug2003

Здравейте,
                Куки,ти да не хвърляш боб.....?

Сега сериозно. За тези които са решили да играят без стопове,влизайте в позиции с не-повече от
                1% от acount-a си и ако сте решили да добавяте срещу тренда го правете на 200-300 пипса разлика,
                от първата позиция---всеки решава сам,ако играете с Делтасток отваряйте позиции на които ви добавят
                към сметката за пренощуване на отворени позиции.
                По този начи ще сте по-дълго време на загуба с малко,но ще имате време да осмислите стойността на
                парите си,а също така ще можете да изградите стратегия на игра,а и да си закалите нервите докато
                станат като корабни въжета......,това ще ви е нужно когато сте на печалба за да я удържите по-голяма...

Успех на всички!
                Джеси Ливърмор

Коментар

• 22aug2003

Куки,този август ми се видя като една година!
                  И мен ме гонят нерви та ми идва да....
                  Да се връщат акулите да го вкарат в крачка пазара най после...............

И днес е губене на време..........
                  Имам едно ордерче Bay на 1.0885 и един Sell на кабела от 1.5800 със близки стопове....... гася и отивам да почивам..............

Коментар

• 22aug2003

the fan- "tarsach na silni useshtaniq".Sheguvam se.Usladi mi se shorta ot 1.3463
                    Bqh kupil ot 1.3516 i dobavih na 1.34 i neshto si.Ta vlqzoh s malka poziziq i loshoto e.che q ostavih i do momenta takava.
                    Vqrvam se seshtash,che plakah edin mesez vav foruma da se kupuv $/chf na 1.34 i 1.35 za 1.41
                    Gledah edin hubav analiz na NIkole Elliott ot Mizuho ta se navih da kupq pak.(ot 31.07. e)
                    I sam dovolen de,nqma losho.
                    Kakto zabelqzvash he sam afishiral vav foruma che sam kupil manichko otnovo.

Коментар

• 22aug2003

1.4150-58... sry

Коментар

• 22aug2003

usdchf 1.4160-68 good opportunity to sell ....

Коментар

• 22aug2003

ne moga da razbera kak "eur.usd za posledno tazi sedmiza dnes go gledame pod 1.11" i kupuvash usd ?

Коментар

• 22aug2003

abe kuks.Nedei da mi napomnqsh za $/chf,shtoto se chudih,chudih,vlqzoh s malka poziziq na 1.3845
                            A predi tova bqh si vzel profita ot 1.3463 sredno.
                            Ta se prekarah dva pati - parviq pat zatvorih rano,a vtoria pat kupih malko.
                            A ako eur/usd tragne nagore kam 1.1040/50 to shte e na baza na dneshnite taking profiti ot fondoviq pazar v US.
                            Ta do 16.30h v programata sledva pochivka.Posle na szenata izpalnenie na Azis!

Коментар

• 22aug2003

...da... da si sverim chasovnicite togava ...

Коментар

• 22aug2003

чикаго, е ти в тоя случай въобще не си излязъл от късата позиция, щом си си дълъг в евро/франк

според мен пазара ще се движи по права линия настрани до 15мин след 15:00, след което следва около 15мин корекция нагоре, след което рязко спускане надолу за около 20мин след което в следващите 2 часа и половина ще е отново на едни и същи нива. Движението ще завърши със слабо покачване последвано от спад. След всичко това цялото движение от София до Бургас ще бъде завършено и утре сутринта ви чакам на фреш в Аквапарк-а в Sunny Beach

Докато пишех тези дивотии, май се подготвяме за нов опит на 1.0900

Коментар

Working...
                                X