IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• prognozki

Buy long call EUR vs USD vanila options - strike 1.1180 exp.25-30 Jan/04 GL

Коментар

• eur/usd

watch 1.0886

Коментар

• eur/usd

По пазара се говори, че по-късно днес (17:00ч.) има падежи на серия опции за EUR/USD в 1.0850 нивото и при липсата на свежи данни и събития не е изключено спот пазар да се ограничи около това ниво. Също така се говори, че азиатски опционни бариери надолу за EUR/USD има в 1.0780; 1.0750 и 1.0700 нивата (вероятно за това вчера на два пътви еврото не успя на спот пазара трайно да пробие под 1.0800 нивото; падайки само към 1.0795/90 долара).
        В посока нагоре се говори за опционно ниво в 1.0950 и за по-значими по обем опции в 1.1000 нивото.

Коментар

• prognozki

прегледах поскъпването от 1.0789 до 1.0907 и е импулсивно, като доста добре отговаря на изискванията. Екстендната 3-та вълна и т.н.
          това е началото на движение към 1.11, като прогнозата е с голяма вероятност

Коментар

• prognozki

Съгласен за 1,05 и наоколо, като най-вероятно място за съществено обръщане в посока нагоре.

Коментар

• prognozki

Грешка няма... няма и да спорим какъв е пазара.....Споменаваш 1.0560- интересно ниво , мога да добавя до 1.0490 - t/l от 1.4570 - 1.0575,
              low 1.0557, 38.2 % ot .8229, hi/low няколко броя 1.0500. 61.8 % от 9600 -1.0490.

Коментар

• prognozki

the fan, знам че е така и мерси за напомнянето.
                Аз се опитвам да следвам тренда, и да не влизам на всяка цена, а когато съм убеден че са изпълнени всички (или значителна част) от условията които опитвам да следвам...
                Търгуването на "всеки сигнал" също ми се струва погрешна стратегия - в смисъл че съм си патил и след голям успех са следвали 2-3 "малки" неуспеха, които изяждат цялата печалба от големия успех.

Коментар

• prognozki

the fan, съгласен съм с всичко в постинга ти, освен с това че пазара е падащ.
                  За мен движението е корективно, и ще бъде такова над 1.0560...
                  Затова и търся дъното. Не опитвам да извлека полза от корекцията, която тече този месец... (корекция според мен - падащ пазар според теб - всеки е с нагласата си)

PS Не казвам че не си прав, а че аз не съм съгласен Уточнявам да не стане грешка

Коментар

• prognozki

К., не се познаваме, но ще си позволя да отбележа, че наличието на нагласа за посока е голям проблем.
                    Не искам да ти казвам колко ми е струвало това.....

Коментар

• prognozki

Kazano po-grubo eurdoll si e za prodavane ot 19aug....... sell any rally, che daje i do 1135*..1180-1205..... i 1280*
                      vchera dori ne opita 0926-47..... sam vijdash kyde konsolidira... osven tova zaesh, che na pdasht pazar
                      ne e pravilno da se tyrsi dyno. Moje bi nad 1280 , kogato kartinata stane buy on dips /spored men nad 1280/ shte mojem da kajem che tova e dyno.
                      Koj znae ............

Коментар

• prognozki

Az 6te po4akam da vidia kak 6te presko4i 1.0880, a dori i 1.0920
                        Pri lesno preodoliavane na 1.0880 i probiv v 1.0920 - dalag, no dotogava vijdam kato po-veroiatno edno (moje bi posledno zasega) skasiavane sled neuspeh za probiv na 1.0920

Коментар

• prognozki

Според мен нагласата на пазара е за дисконтирани позитивни новини в долара и преди петък-PMI Cons. Conf. трудно долара ще прибави над фигура.

Коментар

• prognozki

the fan, защото от април насам имам само една къса сделка отпреди 10-тина дни...
                            такава ми е нагласата за пазара и трудно обръщам )

Коментар

• prognozki

Ако трябва да съм честен, имам странното предчуствие че днеска ще видим един много сериозен спад от порядъка на 100-300 пипса.
                              Не знам дали точно днес, или натрупано в следващите дни до края на седмицата (с уговорката че се запази тенденцията и след днес да затваряме по-ниско отколкото сме отворили)...
                              Просто го споделям, не искам никой да плаша (аз самия съм си наплашен вече от това :>)..
                              Не е плод на технически анализ, а на усещането ми за пазара, трупано през времето на неговото следене...

Успех на всички!

Коментар

• prognozki

K., zashto go debnesh da go kupuvash ?

Коментар

Working...
                                X