If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По пазара се говори, че по-късно днес (17:00ч.) има падежи на серия опции за EUR/USD в 1.0850 нивото и при липсата на свежи данни и събития не е изключено спот пазар да се ограничи около това ниво. Също така се говори, че азиатски опционни бариери надолу за EUR/USD има в 1.0780; 1.0750 и 1.0700 нивата (вероятно за това вчера на два пътви еврото не успя на спот пазара трайно да пробие под 1.0800 нивото; падайки само към 1.0795/90 долара).
В посока нагоре се говори за опционно ниво в 1.0950 и за по-значими по обем опции в 1.1000 нивото.
прегледах поскъпването от 1.0789 до 1.0907 и е импулсивно, като доста добре отговаря на изискванията. Екстендната 3-та вълна и т.н.
това е началото на движение към 1.11, като прогнозата е с голяма вероятност
Грешка няма... няма и да спорим какъв е пазара.....Споменаваш 1.0560- интересно ниво , мога да добавя до 1.0490 - t/l от 1.4570 - 1.0575,
low 1.0557, 38.2 % ot .8229, hi/low няколко броя 1.0500. 61.8 % от 9600 -1.0490.
the fan, знам че е така и мерси за напомнянето.
Аз се опитвам да следвам тренда, и да не влизам на всяка цена, а когато съм убеден че са изпълнени всички (или значителна част) от условията които опитвам да следвам...
Търгуването на "всеки сигнал" също ми се струва погрешна стратегия - в смисъл че съм си патил и след голям успех са следвали 2-3 "малки" неуспеха, които изяждат цялата печалба от големия успех.
the fan, съгласен съм с всичко в постинга ти, освен с това че пазара е падащ.
За мен движението е корективно, и ще бъде такова над 1.0560...
Затова и търся дъното. Не опитвам да извлека полза от корекцията, която тече този месец... (корекция според мен - падащ пазар според теб - всеки е с нагласата си)
PS Не казвам че не си прав, а че аз не съм съгласен Уточнявам да не стане грешка
К., не се познаваме, но ще си позволя да отбележа, че наличието на нагласа за посока е голям проблем.
Не искам да ти казвам колко ми е струвало това.....
Kazano po-grubo eurdoll si e za prodavane ot 19aug....... sell any rally, che daje i do 1135*..1180-1205..... i 1280*
vchera dori ne opita 0926-47..... sam vijdash kyde konsolidira... osven tova zaesh, che na pdasht pazar
ne e pravilno da se tyrsi dyno. Moje bi nad 1280 , kogato kartinata stane buy on dips /spored men nad 1280/ shte mojem da kajem che tova e dyno.
Koj znae ............
Az 6te po4akam da vidia kak 6te presko4i 1.0880, a dori i 1.0920
Pri lesno preodoliavane na 1.0880 i probiv v 1.0920 - dalag, no dotogava vijdam kato po-veroiatno edno (moje bi posledno zasega) skasiavane sled neuspeh za probiv na 1.0920
Ако трябва да съм честен, имам странното предчуствие че днеска ще видим един много сериозен спад от порядъка на 100-300 пипса.
Не знам дали точно днес, или натрупано в следващите дни до края на седмицата (с уговорката че се запази тенденцията и след днес да затваряме по-ниско отколкото сме отворили)...
Просто го споделям, не искам никой да плаша (аз самия съм си наплашен вече от това :>)..
Не е плод на технически анализ, а на усещането ми за пазара, трупано през времето на неговото следене...
Коментар