IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• gbp/usd

zelta e 1.5970/80 razbira se...

Коментар

• gbp

Daily chart gbp/usd:
      MAE13 1.5769
      Moeto mnenie i predlojenie e: buy nad 1.5772/76 s zel parvonachalno 1.5778/80
      Na daily chart padashtiq trend pochti savpada s MAE13 v momenta.
      Ta gbp e za buy nad 1.5772/76 bez mnogo prikazki...(sled 10 min tova mai chte e fakt).

Коментар

• eur/chf

Sled probiva na konsolidacijata 1.44-48 zapo4na mo6ten uptrend, podpomagan 4rez svaljane na lihvi i intervencii ot SNB. Dokolkoto imam poznania ot teorijata na Elliott, tendenciite se razvivat s vylni.

Коментар

• gbp

Последния път само 1 очакваше промяна, но кътнаха лихвите, така че да не се предоверяваме

Коментар

• eur/chf

може да се броят, не пречи ако работи
            между 149 и 1.52 беше същата ситуация

Коментар

• eur/chf

observer, EUR/CHF konsolidira ot 3 meseca v range 1.5270-5590. Kakvi vylni broish pri konsolidacija?

Коментар

• gbp

Според последно проучване сред 44 икономиста, всичките те не очкават днес Bank of England да промени текущите ниски лихви в 3.50%. 15 от 44-те икономиста очакват още едно понижение с 25 пункта за в бъдеще, но останлите очакват следващото движение на лихвите да бъде нагоре с 25 пункта.
                Средните прогнози за британските лихви до края на 2003г. са за 3.50% лихва, докато до края на 2004г. са за 4.00% лихва.

Коментар

• gbp

Т.н. "Сянка на MPC на Bank of England" - групата от 9 икономисти и финансови журналисти, предупреди че реално MPC на BOE скоро може да започне да подготвя повишение на британските лихви. Те смятат, че на днешното заседание на BOE, в MPC на банката ще гласуват 9 на 0 за запазване на лихвите на текущите ниски нива от 3.50%.

Коментар

• gbp/usd

Skromnoto mi mnenie(za razmisal na nekoi lude):
                    Weekly chart:
                    MAE13 1.6020
                    MA10 1.6041 MA20 1.6187 MA50 1.5986 MA100 1.5339
                    RSI i MACD izkluchitelno niski stoinosti
                    Osc i RKS - MIXED

Lichno na men tova mi govori za edno - potenziala za korekziq vav vazhodqshta posoka e qsno ochertan!
                    Potvarjdenie: probiv nad 1.5760 i daily close nad 1.5860 Togava targeta e 1.6300 min
                    V posika nadolu: daily close pod 1.56 i weekly close pod 1.5585 vodqt do 1.5460 min
                    Za momenta sam pas,no:
                    imam Limit orders buy 1.5772 s zel 1.5870 i eventualno 1.5960
                    kakto i buy 1.5630 s/l 1.5610
                    i sell 1.5600 s zel 1.5470
                    A paunda moje i 10 figuri da napravi,ama neka da sa v pravilnata posoka!

Коментар

• Deltastock

така е може да отиде и по 1.07 със малко по-малка вероятност
                      потенциал има за навсякъде
                      представяте ли си днес паунда да направи 4-5 фигури нагоре)

Коментар

• Deltastock

Ppotenciala e sashtija i za 1.0700 ...

Коментар

• Deltastock

днес ще е кървав ден
                          поради тази причина сложих стоп на дългите eur/chf на нулата 1.5346 (свалих с 1 пипс като изкарах 15 пипса на един лот тази сутрин и го затворих) иначе беше 1.5347. Може вълна Е да не е свършила вчера при 1.5308, а триъгълника да е мечи и Е да свърши около 1.54
                          Над 1.5415 е потвърждение, че тръъгълника е бичи
                          сложил съм и ентри eur/usd 1.0925
                          новините са с потенциал да пробият 1.10 (важни от европа, важни от САЩ, плюс решения на ЕЦБ и Английската централна банка)

Коментар

• Deltastock

Погледнете само стойностите "най-висок" и "най-нисък" на Deltastock и не се стряскайте прекалено.Явно пак се започва... А относно "прогнозките",мисля че дължим само благодарност на Seafoam...

Коментар

• karoll

ne iskam da im pravq reklama,ama...
                              predi minuti nov analiz i novo broene na valnite ot priqtelite mi tam...
                              Samo da si postna mneniizeto,che tozi stop na 1.0806 e adski smeshen.
                              Stop nad 1.0750 edva li shte svarshi rabota.
                              Obqsnenieto mi na postapkata na Dimo Dimov:ami mnooogo zagubi mu se sabraha za poslednite dve-tri sedmizi.Ne sam gi smqtal,no mai imashe edin profit ot 6 pipsa,a zagubite mu za tozi period sa nad 200 pipsa(edva li gresha).
                              Ta strah loze pai(oshte poveche kato ti plashtat)....

Коментар

• Ichimoku

mpv-mojesh spokoino da go polzvash i na daily chart.
                                s JPY i CHF rezultatite ne sa loshi...

Коментар

Working...
                                X