IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

charli, pri men funcionira normalno..

Коментар

• EUR/USD

Здравейте!Има ли някой да ползва платформата на cms-VisualTrading?От половин час насам не получавам котировки.

Коментар

• eur/chf

observer tova e naj-dobrata strategija za eur/chf.tyj kato e vtori4na dvojka, ponjakoga za edin tick myrda s po 10 i pove4e pipa. Kakto i obi4a da stoi v range, ako go 4opli6 po cjal den s kysi stopove mozhesh da izkarvash pari.

Коментар

• EUR/CHF

do kraja na oktomvri trjabva da izleze. nadjavam se tozi pyt naistina da stane. pone izdatelstvoto e seriozno.
          a za eur/chf vnimavaj 4e SNB se mesi i byrka pazara.

Коментар

• EUR/CHF

Denis, за кое ръководство точно говориш. Аз съм виждал само едно и то не е за Форекс, а за техн. анализ на едни пловдичани.

Коментар

• eur/chf

днес ме гони късмета
              купих eur/chf на 1.5361 и го продадох на 1.5372
              после пак купих на 1.5361 и сега продадох на 1.5385
              стига за днес

Коментар

• EUR/CHF

Като стана въпрос за книга видях,че се продава Forex-ръководство за валутна търговия чрез Интернет,някой,чел ли я?

Коментар

• cable - forexboy

blagodarq ti.Saglasen sam s teb.Kogato lakomiqta naddelqva - stava losho.Pribrah si profita.

Коментар

• forex

ico, от сутринта скъсявам 2 пъти eur/jpy, единия път се изпълни таргет на 45 пипса, втория затворих преди 15тина минути на нула...
                    много ми се спи и не се изхвърлям много...

Коментар

• EUR/CHF

Светлине, мерси за изразеното мнение. Ти нали щеше да издаваш една книжка за форекс. Какво стана с тази идея.

Коментар

• cable - forexboy

chicago1, понякога убежденията се разминават с реалноста, но това е тема на друг разговор. На 1Н кабела е в ъптренд, а ти си къс/и аз бях но затворих/ и според мен едва ли е разумно след като до тук си с 25-30 р профит да рискуваш да затвориш с 50 р загуба, при евентуален обрат на пазара.
                        Но това е въпрос на индивидуален подход. Аз лично в този случай бих сложил стопа на 0 със или без затваряне на част от позицията и спокойно ще гледам филма.

Успех на теб и на всички останали!

Коментар

• EUR/CHF

po-vazhno nivo otdolu na eur/chf e 1.5270. ako ne6to stane okolo 9/11 bi trjabvalo da go probie, no ako vsi4ko si mine mirno i tiho mozhe da ima probiv nad 1.54+.

Коментар

• cable - forexboy

forexboy - slagam stop na 1.5945 poradi ubejdenieto mi,che dnes US fondovi pazar shte se darjat otnositelno stabilno.
                            V kraq na evropeiskata sesiq mojem da ochakvame izvestno poskapvane na eur/usd i gbp/usd.
                            Poradi tezi dve prichini stopa mi e na 1.5945(a poziziqta e malka).Dotuk sa + 30 pipsa...
                            Uspeh ti jelaq!

Коментар

• cable

stop 1.5925 ?

Коментар

• cable

aide koito mu stiska s malka poziziq;
                                sell 1.5895 s/l 1.5945 target: 1.5810/1.5780

Коментар

Working...
                                X