IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

1342 e fibo 50 % i high 14aug s/l pored men trjabva da e otgore /1310 t/l i 1324 hi 12sep mi ozglejdat njakak "po-krehk"/i

osven tova sme nad "goljamata" t/l 1239 .... maj che po-skoro pazara e "buy on dips"

Коментар

• eur/usd

forrexboy,ima niakva ideia ,no ne e li po-dobre da is4akame do 1305-25 i togawa sell target 1245?

Коментар

• eur/usd

v Metastock moje da slagash grafikite edna varhu druga.

Коментар

• eur/usd

искам да си правя сравнителни графики compare между eur/usd и eur/chf, както и eur/gbp и eur/chf
          къде може да се прави

на мен ми хрумва, че графиките на Visual Trading може да се правят полупрозрачни и да се наслагват, но не успявам да го направя. От къде се настройва?

Коментар

• eur/usd

Buy usd/jpy at 115.70/80 S/L 115.40 target 116.20/30 next 116.80/90
            Buy gbp/usd at 1.6095/105 S/L 1.6045 target 1.6170 next 1.6220/30
            Buy eur/usd at 1.1260/70 S/L 1.1230 target 1.1310/20 next 1.1380/90

GL

Коментар

• eur/usd

КукА=Кукс

Коментар

• eur/usd

Ооо КукA разбира се, че стоя още дълъг …
                Плодове май е рано да се берат още… таргета ми е доста по нагоре...

Коментар

• eur/usd

sell eur/usd на текущи нива, стоп 1.1330, целта по-късно ще я мислим...

Коментар

• 18sep2003

Добро утро спекуланти.Днес се очертава силно "профитен" ден за тези които са дълги в евра и кабели
                    Успех на всички.

Коментар

• 18sep2003

Dubrutru..............

Коментар

• yen, eur/chf

Che to sega e 1.5562. Nesto ne ni stana mnogo iqsno.

Коментар

• yen, eur/chf

аз за пореден път взех къса печалба в eur/chf да ме пита човек защо
                          поне останаха два лота в един друг акаунт, които забравих да затворя и те вече са на як плюс от 1.5498 до сега

Коментар

• yen, eur/chf

Sno6ti eur/chf probi pyrvata pregrada 1.5542 i potvyrdi hammera na 8H grafika. Ako probie i sledva6toto nivo 1.5624 6te potvyrdi izlizaneto ot konsolidacia i prodylzhavane na uptrenda.
                            6to se otnasja do JPY prepory4vam komentarite na Ben Pedley po CNBC vsjaka sutrin okolo 7:15 na6e vreme. Ima variant na sre6tata na G7 na japoncite da im se nakarat za poreden pyt. Razlikata v slu4aja e, 4e tozi pyt ima seriozno kupuvane na japonski aktivi, koeto povi6ava tyrseneto na JPY. Ako BoJ razberat 4e e po-dobre da ima novi investicii, otkolkoto iznos, v nastoja6tija moment, probiv na 115 e neizbezhen, a ot tam 6te zaktyglim usd/jpy na 100.

Коментар

• yen, eur/usd

Куки, йената я затворих на 116.18 със 6 пипса печалба, така че джапнките могат да си говорят каквото им душа сака.
                              По отношение на еврото докато сме под 1.1324 има възможност текущите движения да формират флат или нещо подобно, така че аз не бързам с мераците за 1.20, има време

Успех на всички днес!

Коментар

• yen

forexboy,
                                подочувам жълти приказки за нива 112... не искам да те плаша обаче, пък и ти си се стопирал

Коментар

X