IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• trading style

Petre, predi vreme tuk se spomenava6e niakakva tvoia kniga... Tova porednata 6ega na kloninga ti li be6e ili naistina ima takova "jivotno"??

Коментар

• trading style

Good morning Speculants

Buy eur/usd at 1.1260/70 S/L 1.1220 target 1.1380/90 next 1.1430
      Sell usd/chf at 1.3830/40 S/L 1.3880 target 1.3750 next 1.3680

GL

Коментар

• trading style

аз лично не знам да има максимално успешен стил на търговия примерно ))
        за мен йената ще се натиска още надолу.. не знам дали жълтите приказки за 112 ще излязат верни, но поне е интересно.
        Дани, сори че не мога да ти отговоря на мейла, но идеята ти е много интересна и ще следя метеорологичните новини за следващите дни! сериозно го казвам...

Успех на всички!

Коментар

• trading style

spored men dobrisqt igrach znae nqkolko metoda na igra i spored sobstvenata si precenka izbira v koq situaciq koi da izpolzva.
          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• trading style

trader, mozhe da se pospori za tova koj stil na tyrguvane e pravilen. Az moga da ti dam primeri za opitni igra4i, koito igrajat za malki pe4albi s malki stopove. I si ima seirozno osnovanie za tova.

Коментар

• До Trader

Добро утро на всички!
              Trader, би ли споделил нещо повече за този твой "печеливш подход", че ме заинтригува. Благодаря ти предварително!
              GL&GT to all!`

Коментар

• education

http://www.elliott-wave-analysis.com/

Коментар

• education

как беше адреса на сайта на Безродни

Коментар

• education

do petar karaivanov...vav vraska s kursove na obu4enie za forex..razbrah predi vreme 4e vie prepodavate takiva molia pi6ete mi na tozi e-mail ....v slu4ai 4e nemojete da go vidite 6te go napi6a vav foruma

Коментар

• risk

Пешо, вече съм сложил на 1220 ...

Обаче има нещо което много ме яде отвътре
                      относно днешните разходки на Еврото, и вече
                      не съм толкова непоколебим относно краткосочното
                      му поскъпване..., така че нищо чудно и да го cancel-на !

Коментар

• za postvaneto

Иванов кликни със десния бутон на мишката върху името ми после на пропертис и ще ми видиш мейла
                        Трейдър мислиш ли че не съм си взел профита в еврото и кабела ;-).Хиляди пъти съм го повтарял и пак
                        ще повторя -"Печалбата никога не е ГРЕШНА" а в оригинал е :"Profit never wrong"
                        Успех на всички.Аз отлитам.

Коментар

• za postvaneto

UPS texno@abv.bg

Коментар

• za postvaneto

g-n Karaivanov az lichno sledj s goljm interes vachite prognozi idosega ne ste me razocharovali.
                            Dori i imam molba kam vas no... davam vi E-maila si molj naka tam go obsadim,molj pratete mi vachij.

Коментар

• EUR/USD

Еврото вече падна под 1.1230 /ако си имал стоп там, е бил отнесен/. Харесва ми да чета прогнозите ти и ти благодаря, че ги споделяш. Аз играя по корено различен начин и затова такива движения и стопове не са от значение. Наблюдавам този форум от известно време и съм забелязъл, че трейдърите тук гонят бързи 50-100 пипса със близки стопове. И аз бях така, но в началото, с времето и опитът си изградих печеливш подход. Не мисля, че такива краткосрочни влизания могат да бъдат печеливши в дългосрочен аспект и са характерни за началния стадий на развитие на един успешен трейдър...
                              Това е само мое мнение

Коментар

• gbp/usd

Trarder, на мен стоповете ми са доста по-дълбоки от тези които пиша и защото мога да си го позволя.
                                Не всички обаче могат да си го позволят или са достатъчно "ошлайфали" нервите си.Това което
                                поствам е лично мнение и не ЗАДЪЛЖАВА никого и с НИЩО !
                                А би ли ми казал кога днес еврото е ходило до 1,1230 или кабела до 1,6045 преди да ударят таргетите?
                                Успех на всички спекуланти.

Коментар

Working...
                                X