If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
mislia 4e ni 4akat dvigenia na euro/$ i na GBP/$ nadolu 2-3 figuri predi da podnovim posokata nagore no ne sam siguren dali e zavar6eno dvigenieto mislia 4e pri USA targoviata vsi4ko 6te si proli4i
neznam za vas no tuka 6te e hita kupih s 17 pipsa otdolu na stopa koito mi udari sno6ti mislia 4e 6te ima korekcia pone do 113.20-50 ako ima drugi komentari
Petar ako si nalinia dai edna exspertna otcenka na $/JPY i na krosovete uspeh spekulanti
moze li da mi kazete pri nalicheto na gap v eur/usd kakvo se nabludava pri krosa eur/chf i dali e udobno zaemane na pozicija od tekushtite niva ili eventualno da se izchaka malko po nisko okolo 1.5535
forexboy,
подочувам жълти приказки за нива 112... не искам да те плаша обаче, пък и ти си се стопирал
Куки, гледам че ти е достоверен жълтия източник Ако има нови hot новини от него няма да ти се разсърдим ако ни ги "изкукаш"
Иначе подобни изпълнения с йената не се бяха случвали отдавна, така че им дойде времето. А като погледна назад във времето се сещам
за споменавани нива в диапазона между 96 и 100 йени за долар, което между другото вече не са толкова далечни и недостижими нива според мен.
nedjalko, ako ne si napravil o6te tova koeto kazvash pon iz4akaj malko. Tazi sutrin futures na Dow sa -55 v momenta, no interesnoto e, 4e vmesto futures na 10 yr bonds da sa nagore i te padat zna4itelno. Kato imame pred vid poskypvaneto na vsi4ko sre6tu $, edinijat vyzmozhen izvod e, 4e se prodavat US aktivi na porazija. A kato znam 4e nemalka 4ast ot US bonds se protezhavat ot japonci, ne6tata stavat po-jasni.
Mojat syvet kym vsi4ki, kakto be6e i minalata sedmica, e ne pipajte JPY.
Коментар