IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

Здравейте,смятам че корекцията ще отиде до 1.1320-50 и след това нагоре до около 1.18 .

Успех на всички.
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• EUR/chf

EURO/CHF moge li koito sledi dvoikata da kage vlizane na dalgi dali e dobre za momenta

Коментар

• EUR/USD

Еврото прови малка корекция, кой избяга избяга.

Коментар

• EUR/USD

triabva da spra s obikolkite
          1.3005 da se chete 1.1305 ))

Коментар

• EUR/USD

Ico - az sam kas ot 1.1470 i veche si pia na vtora obilokla
            Spored men ste sleze do 1.3005 - no samo vremeto ste pokaje

Nazdrave na vsi4ki kasi

Moje ako iskate da broim obikolkite

Коментар

• USD/JPY

Ico, napalno sam saglasen s teb.... zatova i o6te ot v4era sam kas v EUR/$
              Ima li o6te niakoi, koito da ni podkrepi....

Коментар

• USD/JPY

mom4eta kupuvaite $ 4e akulite 6te gi izkupiat skoro!!!!!! DOW darpa nagore poleka leka i ni6to 4udno da zatvori na +60-100 to4ki ?!?!?!?!?Pak i $ triabva da si napravi korekciata predi pak da go prodadat
                niakoi niama li da pi6e za tai JPY kakvo stava ima li namesa na BOJ ili ne

Коментар

• USD/JPY

Ico, kaji ne6to za EUR/$. Spored men 1385 i 1350 sa po-vazmojni ot probiv nad 1500

Коментар

• prisystvie

ne si sam,az sym napylno na4inae6t,taka 4e ne o4akvai sy6testven komentar ot men

Коментар

• USD/JPY

kade ste be hora daite niakoe mnenie 4e ina4e i az si tragvam--(( niama da si pi6a i da si otgovariam sam kato 4e li DOW 6te hodi nagore i tova 6te podkrepi $
                      pi6ete niakoi red de

Коментар

• USD/JPY

niakoi znae li dali e imalo namesa na BOJ ili prosto sa ponakupili $ spekulantite

Коментар

• cable

GBP e za skasivane spored men drugi mnenia po vaprosa mislia 4e 1.6580-1.66 e perfektna cena za kasi komentar po temata?

Коментар

• cable

"има" да се чете "ще има" :]

Коментар

• cable

Усещам, че ще има известна корекция /не повече от 2 фигури/. Прогнозата ми не се основава нито на индикатори /въпреки че има известно забавяне на тренда/, нито на някакви исторически аналогии.

Коментар

• eur/usd

Kevin, sluhovete sa "citati" ot platenite novini na finance.news.bg ili pone sa izdarjani 100% v tehnia stil :-))

Коментар

X