If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Aide da vi svetna momzi:
target 113.00/113.50
Posle sell za 110 i pri probiv pod nego dobavete za 108.30 i 106.50
A nakraq udarete i po edno malko za moe zdrave.
Koito iska-neka da ne mi verva i da igrae kontra)
Za svedenie na "kapazitetite" vav Foruma:
kukuvizi,forexboyzi,fenove i tem podobni $ i t.n.
Momzi:
Target eur/usd 1.1400/1.1220
Az poneje hich ne gi chatkam tiq raboti,za n-ti pat shte obqvq Dimo Dimov ot Karoll za LUD.
Toq ohluF e palen bezhabernik.Chudeh se dali ne moje ili go pravi umishleno.Veche otgovotra e qsen za vsichki.Skoro stopcheto mu na 1.1510 shte e udareno,posle e red na 1.1400 i pri probiv 1.1220.
Tam kupuvam zdravo za 1.20 i pri daily close nad nego za 1.24
Nishto lichno momzi,ama koito go moje go moje.
Aide sas zdrave i se uchete momcheta,sladko e da vi pribirame parichkite)
Куки,това с fun.dir.bg ми хареса
Ето ти малко и от мен...
- Ваше Величество, колко ви е часът?
- Ми колко може да бъде...
4 и нещо не е ли?
- Какво конкретно говорихте с Вселенския патриарх за църковните дела?
- Като се говори по църковни дела, няма нужда да се говори конкретно.
- Ще предприемете ли нещо в скоро време?
- Дай Боже.
- Какво ви направи впечатление след срещата с децата?
- А, най-много. Не знам дали, какво беше така... Дали може да седнат на стола ми. Това беше много важна цел. И всички там казаха, ако учат добре, един ден може да има кандидати за новото поколение от премиери, вместо старчоци като мен.
- Г-н премиер, във война ли сме?
- Нека не употребяваме такава терминология, моля ви се, нали.
Куки, забелязвам какви ли не явлевия и аномалии не само във нашата, но и в други теми в Инвестора, въпреки че някой нещица ме дразнят се опитвам да бъда над тях.
Погледни нещата реално, че след поредната радиационна атака всеки е бил ударен по различен начин и от различен изотоп, така че ефекта се появява под различни форми
По отношение на пазара, както вече видяхме важно ниво е 1.1535 и негово успешно преодоляване ще доведе до тест на 1.1500. Но тово може и да не стане днес.
искам да уточня че не става въпрос за новите момчета които забелязвам че са се появили във форума - а за точно определена личност, чиято злоба показва само едно....сещайте се какво...
не забелязваш ли че като спрем да пишем по няколко дена и се появяват "капацитети", които просто ти е толкова забавно да четеш, все едно си влязъл във fun.dir.bg
Според мен днес долара ще тества пробив на 1.15. Но търговията ще е в рейндж и аз засега съм настрани.
Zdraveite,
s kolko min. $ moga da otkria smetka vav Forex ?????
Merci
Коментар
Dmitri
EUR/USD
Ако не успее да премине под 1540 тази седмица ще видим нов връх. затова е изгодно да се влиза дълъг със стоп и реверс под 1540.
успешна седмица на всички.
Коментар