If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво става с тия брокери? Оня ден някои се о плакваше че на делтасток не му е ударил стопа, същия ден на демото на оанда и на мен не ми беше изпълнена стоп поръчка, днес на демото на бул тренд също не ми е изпълнена лимитирана поръчка. някакъв глобален заговор ли има или какво?
Abe te o6te grafikite ne sa si opravili na demoto, trugnali novi dvoiki da mi puskat..........
A tova s komisionnite e nai-strannata rabota, pri tolkova novi konkurenti.
Коментар
Avstraliec
Валутна търговия - FOREX
Vidiahte li, Deltata sa pusnali na Demoto novi valutni dvoiki. Tova mai e samo preludia kym novata im platforma.
Sega i ako namaliat komisionnite vsichko shte e ok
forexboy, li4no az njakolko pyti sym ti kazval da ne se zanimavash s podobni brokeri. Sam si si vinoven, zatova njama na kogo drug da se syrdish. Izberi si normalen broker.
mTrader, sorry ama ne moja da napravish ka4estvena intervencija. Javno kolegite ne6to ne se vklu4iha.
REM kakvo ima6 predvid moge li malko po to4no s malko 4isla da mi obiasni6 dori i da ne mi pi6e6 pak sam blagodaren 4e vse pak ima i traderi tuk s mnenie ........
molia ako ima niakoi s komentar da pi6e dva tri reda tenks i uspehi
ami ne znam za teb pri men za tazi sedmica , samo dnes okolo 19:00 h imshe prekysvane za ne poweche ot 5 sec.
i to maj si beshe ot men zashtoto pochnah da si svalqm film , inache sa beton ))
Коментар