IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 08oct2003

Dobrutro.....

Коментар

• ?

Какво става с тия брокери? Оня ден някои се о плакваше че на делтасток не му е ударил стопа, същия ден на демото на оанда и на мен не ми беше изпълнена стоп поръчка, днес на демото на бул тренд също не ми е изпълнена лимитирана поръчка. някакъв глобален заговор ли има или какво?

Коментар

• Delta

re cable: vijte kakyv hubav bearish engulfing+shooting star ima na H1, 6te vidim probiv na 1.6609(mai)

))

have fun!
        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Delta

te sa namalili komisionnite, za sdelki nad 20 000 ma margin, spreda e malko nad 5, vie s po kolko pari djitkate, 4e pla6tate ot golemite komisionni?

Drug im e problema na Delta: kosmi4eskite zabivki ))

Kysmet na vsi4ki igra4i!
          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• Delta

Abe te o6te grafikite ne sa si opravili na demoto, trugnali novi dvoiki da mi puskat..........
            A tova s komisionnite e nai-strannata rabota, pri tolkova novi konkurenti.

Коментар

• Валутна търговия - FOREX

Vidiahte li, Deltata sa pusnali na Demoto novi valutni dvoiki. Tova mai e samo preludia kym novata im platforma.
              Sega i ako namaliat komisionnite vsichko shte e ok

Коментар

• Mnogo zdrave ot cms-forex - SUCKS!!!!!!!!!

forexboy, li4no az njakolko pyti sym ti kazval da ne se zanimavash s podobni brokeri. Sam si si vinoven, zatova njama na kogo drug da se syrdish. Izberi si normalen broker.
                mTrader, sorry ama ne moja da napravish ka4estvena intervencija. Javno kolegite ne6to ne se vklu4iha.

Коментар

naistina sa beton, no i v betona poniakoga ima shupli

Dear Sir,

Our servers are working fine. Are you behind any type of firewall, such as a
                  router or norton security?

Thank you,

Sincerely,

Steve
                  tech support
                  techsupport@cms-forex.com
                  (212) 563-2100 ext 231

Коментар

naistina sa beton, no i v betoba poniakoga ima shupli

Dear Sir,

Our servers are working fine. Are you behind any type of firewall, such as a
                    router or norton security?

Thank you,

Sincerely,

Steve
                    tech support
                    techsupport@cms-forex.com
                    (212) 563-2100 ext 231

Коментар

• Usd/Jpy

Moga da se hvana na bas 4e ba4ka6 za cirk BoJ.

Коментар

• Usd/Jpy

Buy Usd/Jpy 109.85/90 stop 109.70 target 110.45

Коментар

• $/JPY

REM kakvo ima6 predvid moge li malko po to4no s malko 4isla da mi obiasni6 dori i da ne mi pi6e6 pak sam blagodaren 4e vse pak ima i traderi tuk s mnenie ........
                          molia ako ima niakoi s komentar da pi6e dva tri reda tenks i uspehi

Коментар

ami ne znam za teb pri men za tazi sedmica , samo dnes okolo 19:00 h imshe prekysvane za ne poweche ot 5 sec.
                            i to maj si beshe ot men zashtoto pochnah da si svalqm film , inache sa beton ))

Коментар

• Mnogo zdrave ot cms-forex - FUCK!!!!!!!!!

K`vi demota, k`vi 5 leva?? Stava duma za realen accont!! No sle 20 minuti opiti nai-posle zahapa

Коментар

• Mnogo zdrave ot cms-forex - FUCK!!!!!!!!!

taka e s demotata

Коментар

Working...
                                X