If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"Идеята на този индикатор е, че когато цените растат, пазарът затваря в горния край на ценовия
диапазон, и обратното. Линията %К показва движещата се средна на текущата цена в процент като
отношение към най-ниската за съответния изследван период. Това е показано в скала от 0 до 100,
като нулата е най-ниската, а 100 е най-високата цена за дадения времеви интеграл. Линята %D е
движещата се средна на %К. Когато двете линии са над 80 или %К пресича %D отгоре надолу,
това е сигнал за продажба, когато са под 20 или %К пресича %D отдолу нагоре- сигнал за покупка.
Индикаторът дава по-малко грешни сигнали, когато във възходящ тренд сигналът е за покупка или при
низходящ - за продажба."
От Евро-финанс.
Много добра работа върши,само че трябва да отделиш повече време за наблюдения,анализи и
сравнения
Успех от мен.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Na www.netdania.com kato zadade6 slow stochastics ti izliza kato PKS. Njamam i idea za6to.
varna prerazgledaj si pozicijata v eur/chf 6toto kato gledam niskite niva sa bili predimno tickove.
Коментар
big carp
EUR/USD
Kevin, tova e stochastic slow
Коментар
acho
EUR/USD
kevin proveri na tosi adreshttp://www.forexite.com/ no as ne sam sreshtal takav
forexboy,вярно,че отрицателен спред досега не съм виждал,но и друг път са намалявали или увеличавали спреда.Кой знае,може и да е от връзката,само че ясно се виждаше едновременната смяна на двете цени-едната нагоре,другата надолу със различните цветове.
то и аз за нея си помислих, ама за по-сигурно попитах, но такива котировки каквито казваш не е имало, явно при теб е имали някакъв проблем вероятно с връзката
Той е 96.52 ,аз ползвам RSI 10 и той е 92.66 .Според мен това не е голям проблем.Опасявам се от
Daily,че не иска да образува фигура на Bollinger Bands,която недвусмислено да покаже за
по-голяма корекция.Сега се образува и много "лошо" огъване на PKS-а на H4,при което съм забелязал,
че вероятноста за посоката вече става 50/50 (при минали показания).В близките няколко часа ще се
изясни ситуацията(от 4 до 8 часа).
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар