If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tarsia broker s mini accounti, stabilen software i bez down time na serverite.
Ako ne ti e problem - pri tolkova mnogo opit - spodeli koi sa top3. Thanks
Коментар
X-Files
broker
MVP, от 7 години търгувам на външните пазари, сменил съм 14 брокера проучил съм поне 100-ина и досега не съм срещал някой, който да приема депозити с кредитни карти.
Всъщност има едни, май уругвайски брокери предлагащи forex & mini-futures, които приемаха депозити с кредитни карти, но доколкото подучух май и те не приемат вече.
А на въпроса ти за имена и адреси уточни по-ясно какво търсиш.
X-Man - dai togava imena na uvajava6ti sebe si brokeri.
I po tozi povod (s imenata)... Edin vic:
"4ete niakakav pi4 vestnik i si misli na glas: 37% ot jenite izneveriavali na majete si.... abe stiga s tia procenti be... daite imena, adresi"
I taka: dai imena, adresi :-)))
Коментар
X-Files
broker
MVP, никой уважаващ поне малко себе си брокер не приема депозити с кредитни карти. А ако случайно издириш такъв - просто внимавай много!!!
Az sa6to se zamisliam za smiana na brokera - kajete 4ujd broker kadeto moga da preveda parite direktno s credit card. Ne mi se zanimava s bankovi prevodi.
Коментар
Dmitri
начинаещ
pra6tai napravo v 4ujbina i ne se zanimavai s na6te brokeri.
Здравейте всички! Аз съм само любител на FOREX търговията, ама ме привлича като магнит. Вече почти зарязах работата, а нощем не спя. Можете ли да ми кажете с кого да се пробвам (Елана, Делта Сток...) , както и от къде да чета новини и анализи. Този сайт много ми хареса и го чета с интерес. В момента имам малка сметка При Варчев, ама софтуера е малко дървен.
Коментар
esegasi...maikata
USD/CAD
XXXXXXX mu i FX ze mi spestiavaniata za poslednite 6 godini a sym i 5000$ vatre s zaemi. 6a zema da sa zastrelam
Коментар
USD/CAD
USD/CAD направи ново дъно за последните 12 години като се срина до 1.3137 което е 61.8% от
дъното - 1.1180/90 от ноември 1991г до върхът от 1.6180/90 от януари 2001г
Това означава че вече почти няма пречки пред следващото основно ниво на подкрепа от 1.25,ако бъде
пробит трайно съпортът на 1.3120/30
Аз лично съм за покупка на нивата от 1.3150/60 със стоп на 1.3110 и таргет 1.3260 - 1.3320
Успех на всички спекуланти.
Коментар
big carp
us
GOGO, според мен, без да предендирам, че съм голям разбирач, големия проблем на EUR ще е преодоляването на 1.17
BIG CARP, че са според очакванията това е ясно, но именно това би трябвало да задържи $ под 1,1650.
Ако можеш обясни ми по-добре. Благодаря предварително.
Коментар