IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ivan

Razbiram,4e e taka,no nali triabva da ima niakakva baza,na osnovata na koiato da ima takova otnositelno
    izmenenie za opredelen vremevi interval?

Коментар

• vapros

Важен е не обема като стойност, а неговото относително изменение за определен период …

Коментар

• vapros

Blagodaria ti.Za6to ima6 negativno otno6enie kam oanda-tehnite uslovia mi se vijdat naistina dobri:tesen spred,lipsa na komisioni,vazmojnost da se igrae s mnogo malki lotove.
        nepriaten e margina.pitah,zastoto delta stock sa napravo pladne6ki razboinici v sravnenie s vseki edin 4ujd broker

Коментар

• vapros

Metatrader dava njakakvi obemi, no predpolagam 4e tova e na klientite na syotvetnija broker. Vyv forexa zabravi za danni za obem, ima6ti prakti4eska stojnost.
          Oanda njama da gi komentiram dori. Ako iska6 syveti za broker po-nadolu moje6 da nameri6 takiva.

Коментар

• vapros

mnogo vi molia da mi otgovorite na slednite vaprosi:
            1.sre6tal li e niakoi platforma,v koiato da ima rabote6t indikator za targuvanite obemi?/volume/
            2.predi vreme niakoi be6e pisal,4e targuva prez oanda.kak moje da otkrie 4ovek smetka tam,kak moje eventualno da tegli pari ot smetkata si?
            6te sam vi bezkraino priznatelna ako mi otgovorite!

Коментар

• cad

sorry The fun , sorry Petar , naistina maj prekalih , a za foruma - naistina se e poopravil

Коментар

• cad

Zapoznat, ne znam dali si prav za Petar, no dori i da si prav ot edno izvestno vreme nasam tuk e dosta
                po-tyrpimo mjasto.
                Taka che neka ne razvaljame dobrija ton

Коментар

• cad

http://www.camaliforex.com/EURUSD.pdf

Коментар

• cad

verno e ......

Коментар

• cad

The fun как продължава f-то така както си мисля ли???

Коментар

• cad

na Petar e naj-dobre da mu igrete ne poziciite a stopovete - po 100-150 pipsa - 70-80 % sa na plus )

Коментар

• cad

Petre, mnogo ti e goljam ar6ina za merene na riska. 6tom da igrae6 sre6tu trenda e premeren risk, kakvo li e da igrae6 po trenda - bezriskova pozicija moje bi.
                          I si pro4ti pisanieto - 4aka6 1.25 a igrae6 za nagore.

Коментар

• cad

kara malko , kato v tunel bez farowe ))

Коментар

• cad

toj Petar gowori za sled mesec )))))))))))

Коментар

• cad

...vse pak kanala e nadolu

Коментар

Working...
                                X