IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eurdoll

1.1375 ?! kato go pogledna .. i vijdam 1340 ... 1310

kasmet !

Коментар

• eur/usd

Imah virus koito mi blokira sistemata i se naloji da preinstaliram vsi4ko. Za stopovete nema problem tazi
      korekcia koiato pravi v momenta mi podskazva 4e sme na prav pat! Ti kak misli6? Smiatam da ne ostavam
      otvoren prez weekend-a! Saveta ti...?!
      Uspeh na vsi4ki!!!

Коментар

• EUR/Doll

защото съм bullish настроен.,
        може и въобще да не слиза до 1.1375 - просто там съм определил за себе си че риска е по-приемлив.

Коментар

• EUR/Doll

Kuki, 1375 ste go izpolzvam za premestvane na stopa. A ako go mislish, zasto ne iztanish ot segashnia spot do 1375?

Коментар

• ico

аз лично ще купувам на 1.1375

Коментар

• eur/usd

Uspeh na bicite, az izbrah mechka ot -1435 s t/p 1350, vse pak i na vas stiskam palci i po tozi povod s/l 1460. GL

Коментар

• eur/usd

Здрасти franklin.Къде изчезна - не си ми писал вече 2 седмици и се чудех да ли не си се отказал?
                радвам се че сме на едно мнение за еврото,но не забравяй Стоповете !!!!!!
                Пожелавам ти само ПРОФИТИ.

Ицо , аз не мисля че ще видим днес 1.1375/80 , а ако го видим то там ще е по-скоро за продаване
                отколкото за покупка (еврото де)

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• za PETAR

ico i az sam na tvoeto mnenie, pak i nakoi ruski analizatoridavat sled probiv 1.1375 cel 1.1250 , a misla ce komentara ne e napetar a na t.n. kloning..to znae li covek

Коментар

• broker

Текущо класиране на първите десет участници
                    Име Текущо салдо по сметката
                    Мила Георгиева Петрова 1213938,00 bre bre bre
                    Rosen Naskov Palaboukov 950133,00
                    Rumen Petrov Rachev 278684,00
                    seriozno raboti momi4eto
                    Според непотварден изто4ник МИЛА и в реалната версиа ве4е е направила па4ка така 4е които си го може си го може
                    4ува се оба4е и 4е вси4ко е загубила? кое е истината ????????!!!!!!!!???????

Коментар

• broker

?/, случвало ми се е три-четири пъти, и дори не им се обаждам, а ги питам през чата на системата и веднага получавам потвърждение. Първия път се подразних, но сега нямам проблеми.

Коментар

• broker

big carp 4есто ли ти се слу4ва това с ЕЛАНА и не те ли дразни все да им се обажда6 и 4ак тогава да ти изпалниават ордера

Коментар

• eur/usd

Zdravei Don Pero! Ot v4era sam nalinia i sam dalag v eur/usd, targeta mi e 1.1540 koeto pokazva 4e sme na
                          edno mnenie!
                          Uspeh na teb i vsi4ki ostanali!

Коментар

• za KUKKI

Kuki dai i ti niakakwa prognoza

Коментар

• za PETAR

ne e li mnogo smelo da se kupuwa EURO predi usa news za bezraboticata ne e li po dobre bye ot 1.1390 sas stop 1.1365 4e moge da potanem kam 1.12 spored DIMO ot KAROL ima i takaw wariant

Коментар

• usd/jpy

kak vijdate usd/jpy intraday?

Коментар

Working...
                                X