If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imah virus koito mi blokira sistemata i se naloji da preinstaliram vsi4ko. Za stopovete nema problem tazi
korekcia koiato pravi v momenta mi podskazva 4e sme na prav pat! Ti kak misli6? Smiatam da ne ostavam
otvoren prez weekend-a! Saveta ti...?!
Uspeh na vsi4ki!!!
Uspeh na bicite, az izbrah mechka ot -1435 s t/p 1350, vse pak i na vas stiskam palci i po tozi povod s/l 1460. GL
Коментар
eur/usd
Здрасти franklin.Къде изчезна - не си ми писал вече 2 седмици и се чудех да ли не си се отказал?
радвам се че сме на едно мнение за еврото,но не забравяй Стоповете !!!!!!
Пожелавам ти само ПРОФИТИ.
Ицо , аз не мисля че ще видим днес 1.1375/80 , а ако го видим то там ще е по-скоро за продаване
отколкото за покупка (еврото де)
Успех на всички Спекуланти
Коментар
stani
za PETAR
ico i az sam na tvoeto mnenie, pak i nakoi ruski analizatoridavat sled probiv 1.1375 cel 1.1250 , a misla ce komentara ne e napetar a na t.n. kloning..to znae li covek
Коментар
миро
broker
Текущо класиране на първите десет участници
Име Текущо салдо по сметката
Мила Георгиева Петрова 1213938,00 bre bre bre
Rosen Naskov Palaboukov 950133,00
Rumen Petrov Rachev 278684,00
seriozno raboti momi4eto
Според непотварден изто4ник МИЛА и в реалната версиа ве4е е направила па4ка така 4е които си го може си го може
4ува се оба4е и 4е вси4ко е загубила? кое е истината ????????!!!!!!!!???????
Коментар
big carp
broker
?/, случвало ми се е три-четири пъти, и дори не им се обаждам, а ги питам през чата на системата и веднага получавам потвърждение. Първия път се подразних, но сега нямам проблеми.
Коментар
?/
broker
big carp 4есто ли ти се слу4ва това с ЕЛАНА и не те ли дразни все да им се обажда6 и 4ак тогава да ти изпалниават ордера
ne e li mnogo smelo da se kupuwa EURO predi usa news za bezraboticata ne e li po dobre bye ot 1.1390 sas stop 1.1365 4e moge da potanem kam 1.12 spored DIMO ot KAROL ima i takaw wariant
Коментар