IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Според мене и тази седмица ще останем в тесен рейндж, като е възможно да има тест на 1.16

Коментар

• eur/usd

Добро утро на всички.Може ли да ми кажете движението на eur/usd днес?
      Според мен преди да отиде на 1.21 първо ще върне на 1.13?!! Въпреки всичко дори и да се развият
      нещата така това ще е в доста голям период от време.
      Все пак досега познаваемостта ми е под 50% а в този форум имам наблюдение,че има хора с много
      по-добри прогнози.

Коментар

• driver

Здравейте,

до Dmitri,приятелю,не забравяй,че кросовете също имат графики,а и за тях също важат начините за
        прогнозиране направени чрез техн.анализ.Поради причината,че следя EUR/USD едновременно с
        CHF/JPY,затова забелязах прилики в движенията на двете двойки.

Успех на всички.
        „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
        Джеси Ливърмор

Коментар

• eur/usd

129 пипса загуба през изминалата седмица, като прогнозите на всички анализатори губят

Коментар

• eur/usd

Тошо, това за "шортенето и спокойният сън" е така но винаги е с обратен(променлив +/-) знак.
            Зависи в какво си шорт.Тези които са къси в евра със сигурност няма да им е спокоен не само сънят а и
            съзнанието,докъто тези които са къси в $ и са си сложили С/Л със сигурност ще спят спокойно и ще
            се наслаждават на почивните дни.
            Успех на всички Спекуланти и дано да сте във верният "шорт"

Коментар

• eur/usd

В една друга тема имаше един лав:
              Шорти се и спи спокойно

И аз така мисля да направя
              Успех

Коментар

• eur/usd

Dmitri ако имаш предвид само за тази вечер - до 1.1520/30 , а иначе поне до 1.2150

franklin - лека вечер и на теб,приятен уикенд и да поздравиш семейството от мен

Приятен уикенд на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

Don Pero spokoino 6te si piem pitietata tazi ve4er ) priaten weekend i v ponedelnik sam na linia!!!
                  priatna po4ivka na vsi4ki

Коментар

• eur/usd

Петре дай идея докъде да държим дългото евро.

Коментар

• GBP/JPY

Buy GBP/JPY at 182.65/85 Stop 182.25 target 186.30++ GL

Коментар

• eurdoll

az premestih stopa na 1400. ve4e si sedia spokoino i si 4akam

Коментар

• eurdoll

the real fan - какво да става,седя си и си чакам еврото, GBP/CHF и USD/CAD.Най-вероятно в последните
                          ще ги затворя и ще си остана дълъг в еврото.

Успех на всички Спекуланти

Коментар

• driver

Izviniavai, no ne misli6 li 4e e po-pravilno ot posokata na dvijenie na eur/usd da vadim izvodi za posokata na ostanalite dvoiki, a ne obratnoto?

Коментар

• eur/usd

Здравейте,
                              Куки чак сега се прибрах и прочетох постинга ти.През деня съм навън,а през ноща пред PC-то дремя.
                              Последно време обръщам внимание на CHF/JPY,очаквайки ниво около 79.60-70 за да се включа нагоре
                              за 80-100 пипса засега, и тъй като от няколко месеца следя тази двойка ми направи впечатление,че
                              се движи в една посока с двойката EUR/USD,с тази разлика,че отклоненията при нея са по-малки
                              като амплитуда.При положение,че прогнозата ми се сбъдне,това означава за EUR/USD да гони
                              нива от порядъка на 1.1300-10.
                              В този случай за GBP/CHF това означава 2.32-33,а може да отиде и по-високо,тъй като двойката
                              има към 200-300 пипса спирачен път.
                              Успех на всички.
                              „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                              Джеси Ливърмор

Коментар

• eurdoll

Don Pero, kvo stava?

Коментар

Working...
                                X