If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Добро утро на всички.Може ли да ми кажете движението на eur/usd днес?
Според мен преди да отиде на 1.21 първо ще върне на 1.13?!! Въпреки всичко дори и да се развият
нещата така това ще е в доста голям период от време.
Все пак досега познаваемостта ми е под 50% а в този форум имам наблюдение,че има хора с много
по-добри прогнози.
до Dmitri,приятелю,не забравяй,че кросовете също имат графики,а и за тях също важат начините за
прогнозиране направени чрез техн.анализ.Поради причината,че следя EUR/USD едновременно с
CHF/JPY,затова забелязах прилики в движенията на двете двойки.
Успех на всички.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
129 пипса загуба през изминалата седмица, като прогнозите на всички анализатори губят
Коментар
eur/usd
Тошо, това за "шортенето и спокойният сън" е така но винаги е с обратен(променлив +/-) знак.
Зависи в какво си шорт.Тези които са къси в евра със сигурност няма да им е спокоен не само сънят а и
съзнанието,докъто тези които са къси в $ и са си сложили С/Л със сигурност ще спят спокойно и ще
се наслаждават на почивните дни.
Успех на всички Спекуланти и дано да сте във верният "шорт"
Здравейте,
Куки чак сега се прибрах и прочетох постинга ти.През деня съм навън,а през ноща пред PC-то дремя.
Последно време обръщам внимание на CHF/JPY,очаквайки ниво около 79.60-70 за да се включа нагоре
за 80-100 пипса засега, и тъй като от няколко месеца следя тази двойка ми направи впечатление,че
се движи в една посока с двойката EUR/USD,с тази разлика,че отклоненията при нея са по-малки
като амплитуда.При положение,че прогнозата ми се сбъдне,това означава за EUR/USD да гони
нива от порядъка на 1.1300-10.
В този случай за GBP/CHF това означава 2.32-33,а може да отиде и по-високо,тъй като двойката
има към 200-300 пипса спирачен път.
Успех на всички.
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар