IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/jpy

Dow otvarja okolo 0-ta, a dow futures e +11 v momenta.

Коментар

• eur/jpy

Mersi za otgovorite-)))........................................... da vidim US otgovorat?!?!?!?!?!?!?!

Коментар

• eur/jpy

ico, ne e nevyzmojno. BoJ moje da izpozlva namalenieto, ako usd se ka4i i da intervenira i obezceni o6te JPY.

Коментар

• gbp/chf

Ico отговорът от 14.53 е на Клонинга не е мой.
          Инвесторе колко пъти още трябва да си сменя паролата за да не ме клонират?

Коментар

• gbp/chf

Ицо, докато задаваш многото си въпроси и ще изпуснеш профита и после нито кафето рано сутрин ще ти е сладко нито вискито вечер в бара.
            Успех на всички спекуланти!

Коментар

• gbp/chf

e kak taka sell eur/usd .and buy eur/jpy ?!!!!!!????? zna4i $/YPJ 6te hodi kam 110 li ?

Коментар

• gbp/chf

buy gbp/chf 2.253 t.p.2.2724 stop 2.25. sell eur/usd 1.163 stop 1.168 t.p. 1.1433. buy eur/jpy 126.25 t.p. 126.75 stop 125.8 uspeshen den na vsi4ki

Коментар

• EUR/USD

Според седмичния ми анализ спада от 1.1858 (9 Октомври) е вълна 2 от завършващ триъгълник (ending diagonal). Вълновото броене което следвам за това движение предполага, че то се развива в равнинна корекция с подвълни както следва: вълна (А) – 1.1549 (17 Октомври), вълна (B) – 1.1855 (24 Октомври), вълна (C) тече в момента. Възможен прицел за нея е 1.1430 където тя ще бъде 138.2 % от вълна (А). Това ниво вече е достигнато, но гледайки структурата на спада от 1.1855, потенциалната вълна (C) изглежда незавършена и ако е така сега сме във вълна 4 от нея. Моите очаквания са тази корекция да бъде по-силна и да достигне 1.1605 което е 61.8 % от вълна 3. Ако съм прав след това предстои още един спад към 1.1430 във вълна 5 който да завърши цялата вълна (C).

Стратегия за търговия:
                  Продайте при поскъпване до 1.1605, стоп – 1.1660, цел – 1.1430

Коментар

• EUR/USD

Добър ден Спекуланти.
                    Ако сте били били дълги в евро като мен вчера от 1.1477 , то имате основания за добро настроение.
                    Лимитът ми на 1.1577 е бил изпълнен тази сутрин и докъто си пиех рано-рано кафето бях много
                    приятно зарадван.
                    GBP/CHF още снощи ми бе изпънен лимитът на 1/2 на 2.2680 и сега малко ме е яд че не стигна 2.2730
                    където бях пласирал ордер за скъсяване на същата тази 1/2 но............. хубавото е че продължавам да
                    съм къс със другата половина , а както е известно - Profit never wrong !
                    В GBP/JPY продължавам да стоя дълъг от 181.22 от вчера като имам ордер за покупка на 180.12 със
                    Стоп на 179.05 и таргети на 182.70 за 1/2 и 184.22 за останалата половина.

За днес очакванията ми са тест в EUR/USD на 1.1640/50 и евентуално 1.1710/20
                    Продажба на GBP/CHF на 2.2730/50 ( ако го видим) и да ми излезе поне първият таргет в GBP/JPY
                    Освен това ми се струва че нивата от 0,7150/60 са много добри за продажба на AUD/USD със Стоп на
                    0,7188 и продажба на NZD/USD на 0,6255/65 със Стоп на 0,6295
                    Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• USD/JPY

target 109.24
                      Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• USD/JPY

az sym long USD/JPY ot 108.75, stop 108.57
                        Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• EUR/USD

Коментар на EUR/USD

Владимир Малчев

През вчерашната азиатска сесия и ранната европейска търговия еврото очаквано намери силна подкрепа в района 1,1445-65. След това започна бавно поскъпване в очакване на добри данни за ZEW индексa на потребителското доверие за месец ноември. Показателят надмина очакванията на инвеститорите, но традиционно това не се отрази на еврото, тъй като ефектът от тези данни вече беше оценен от пазара и съответно отчетен в курса EUR/USD. По-късно през деня търговията според очакванията остана спокойна и еврото за пореден път беше ограничено от зоната на съпротива при 1,1530-40. Тази нощ еврото изненадващо успя да премине над тази съпротива и бързо поскъпна до следващата съпротива, на която през последните дни няколко пъти обърнах внимание като много важна, а именно 1,1580. Това поскъпване по всяка вероятност се дължи на информациите, които излязоха рано тази сутрин за опасност от нови терористични удари на Алкайда в Европа и по-специално по време на посещението на Дж. Буш във Великобритания.
                          Днес липсват съществени макроикономически новини, поради което търговията би трябвало да е в тесни граници, поради което препоръчвам покупка при поевтиняване към 1,1540 с цел 1,1600-20, където според рисковите предпочитания може позицията да се обърне в къса.

Нива на съпротива: 1.1580, 1.1620, 1,1660;
                          Нива на подкрепа: 1.1530-40, 1.1495-1.1500, 1,1465, 1.1440-45, 1.1410, 1.1375;

Коментар

• 12nov2003 USD/JPY

Po princip fundamentalno usd/jpy trjabva da pada. Zasilva se interesa za investicii v Asia. No BoJ pak zapo4na intervenciite i samo obyrkva pazara. Kakvoto i da pravish s JPY, mnogo vnimavaj i igraj za po-malki dvijenija.

Коментар

• 12nov2003 USD/JPY

dobre blagodarq. shte vnimavam i shtemislq, vse pak mislq che USD/JPY tochno i zaradi tazi intervenciq koqto ti kaza shte raste v takuv sluchai.

Коментар

• 12nov2003 USD/JPY

Tazi no6t sa intervenirali v EUR/JPY. Naj-dobre e da gleda6 sutrin komentara na Ben Pedley po CNBC. Okolo 7:15 e obiknoveno. A sega intervenirat v eur/jpy, 6toto ima pla6tanija po njakakvi obligacii v eur i japoncite repatrirat pe4albi.

Коментар

Working...
                                X