If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кажете едно мерси сега на Петър за добрата идея...
Петре, аз обаче мисля да ги стискам до 2.2440, като съм ги стопирал на 2.2333
Късмет ти желая и на теб
Kuks само да те поправя малко да не се обърка някой от новаците, под стокови пазари имаш предвид stock markets, нали така или имаш някаква по-ексцентрична идея за влиянието върху стоковите борси?.
увеличаването на бизнес запасите по-скоро ще бъде някакъв сигнал за стоковите пазари.
според мен часовата графика на кабела показва удобен момент за скъсяване, аз слагам стопа над върха до момента при 1.6945 и мисля да го пробвам надолу за 100-120 пипса...
Коментар
GBP/CHF
Струва ми се много подходяща покупката на GBP/CHF на нива 2.2295/15 със Стоп на 2.2265 и таргет
с таргет 2.2370 за следващите няколко часа.
Успех на всички Спекуланти
Приятели, защо пазара не реагира на по-добрите от очакваните данни за САЩ???
Или се очаква отварянето на американсите пазари?
Ще доведат ли те до корекция в посока надолу?
Petre, moje li da kajesh i neshto za usd/jpy - kak vijdash tam neshtata. v na deltastock analizite pishe che ochakvat povishenie do kum 110 sled spada do
109.20 no vijdame che prodaljava da spada i otide do 108.9. Zatova kaji molq te neshto za tazi valutna dvoika. Blagodarq.
Коментар
eur/usd
Здравейте Спекуланти.
Желая успешна и профитна седмица на всички.
Еврото се устремило към 1.2150 и докъто не го видим това ниво едва ли е много подходящо за
скъсяване за повече от 30-50 пипса - не си струва да се играе срещу тренда.
Очертава се и хубаво рали в eur/jpy тъй като втора поредна интервенция вече е в този крос.
EUR/CHF също направи много хубаво рали в петък което продължава и днес ( за моя радост - къс съм
от 1.5699 ) но смятам да обръщам платната на 1.5560
Радославе - за да разбереш какви са начините за определяне на таргети и профити е хубаво да изкараш
един курс по технически анализ.Никой не си изсмуква от пръстите цифрите, а си ги определя сам на
база тех.анализ.
Успех на всички Спекуланти
Коментар
zidar
eur/usd
C"est au pied du mur que l"on voit le mieux le mur.
Коментар