IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

id2, опитвам се да не се главозамая от похвалите ви
    това в рамките на шегата....

все пак скъсих от 1.1820 за 1.1745 (вече стопирани на 1.1805) , както и кабела от 1.6993 (стопирани на 1.6988), предвид важния съпорт на 1.7010, с цел 1.6890...
    не успях да пиша за това във форума, дано на някой не му прозвучи като самохвалство... но и по-добре, защото не искам да подвеждам никой, сега не бях толкова убеден в правилността на решението, колкото сутринта, затова и се защитих при първа възможност със стопове...
    мисля че ако пробие 1.1766 спокойно може да чакаме нива около 1.1716, където пробив под 1.1713 да ни ответе и до 1.1660.
    всъщност, припомнете си спада през юли след 1.1931, сигурен съм че и вие ще намерите някои общи неща със сегашното движение... не всичко естествено...

желая ви успех и приятна вечер... докато имам открити позиции ще наглеждам какво пишете и във форума.

Коментар

• gbp/chf

tdccccgccc - извинявай но ми се струва че се опитваш да внушиш и вмениш мнението си относно gbp/chf
      на цялата аудитория.Това че ти имаш такова мнение по въпроса е О.К. но понеда беше посочил и по
      едно стопче, щото някой ще се хвърлят като лъвове.

Коментар

• gbp/chf

add daily close 2.2350 add daily close 2.2540 short term:2.33 medium term:2.35 long term:2.40

Коментар

• Кукс-шампион !!!

Кукс, моите адмирации за действията ти днес на форекс арената !!!

Продължавай в същия дух!!!
          Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• cable

Petre tova v cabela sa si 2 figuri nadolu oshte. Naistina li ochakvash da hodi dotam?

Коментар

• EUR/USD

Здравейте Спекуланти.
              Хубав екшън е имало днес.За съжаление бях в на път и неможах да се вкл"ча на корекцията, но за сметка
              на това току що се издължих в евра на 1.1813 и ще удвоя на 1.1765/75 За сега стопове няма да слагам
              защото от това което виждам чисто технически днешното движение представлява 2-ра корективна
              вълна в 4Н графика.Доволен съм че дългите EUR/CHF от миналата седмица са ми излезли, защото са
              ама наистина мноооого и дълги.За сега няма да ги затварям и първи таргет за 1/4 от позицията ми
              е1.5570
              Скъсих се и в GBP/CHF na 2.2312 със ре сел на 2.2480 и таргети 2.2010 и 2.1830
              Сложих и ордер за покупка на кабели на 1.6780
              Е това е от мен за сега.Ще видим утре как ще е
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• EUR/USD

Kuks dai znak koga da prodadem evro che da napravim nqkoi si barzi 30 pipsa...
                kak ti se strruva segashniq moment ili da izchakame a.

Коментар

• cable

kuks ami ti si vze tvoeto za dnes.
                  sega mojesh da stoish i samo da debnesh. )

Коментар

• eur/chf

kak vijdate franka tuka da darjim li oshte ili e veche vreme da prodavame na 1.5530?

Коментар

• eur/usd

i ne zabravyaite da hedjirate s akcii - primerno DAX

Коментар

• cable

затворих кабела на 1.6966 - нямам нерви да го държа

Коментар

• eur/usd

eurusd vse pak da probvame buy 1.1760

Коментар

• cable

oops. Jasno e che imah pred 6961.
                            eh da bjaha 8 figuri... )

Коментар

• cable

chavo, ухаа 8 фигури ))
                              яко!

относно eur/usd: опитвам се да си избистря поведението за днес оттук нататък...
                              единия вариант е при повторно рали до 1.1775/82.... Тогава ми изглежда подходящо за купуване с цели около 1.1830/60/1915/31/70/2015/2103
                              този вариант в общи линии отговаря и на общия uptrend който следва еврото...
                              интрадей обаче ми се струва че вероятно по-доброто поведение е да се продава при всяко възможно рали.... 1.1850 от съпорт стана резистънс, така че всяка продажба при нива 1.1830/45 изглежда много логично...

за момента оставам да държа дългите кабели. от текущите нива не ми се вижда подходящо да се отваря в която и от двете посоки да било

Коментар

• eur/usd

buy eur/usd 1.181 t.p. 1.1915 stop 1.1748

Коментар

Working...
                                X