IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• bear

Bear за мен смятай 3 големи Сунгурларски мускатови защото таргетът ми е 1.2030/40 и следващ 1.2150
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

предвид това което се случва на пазара, сложил съм ентри на 1.1785, с цел 1.1725, стопът ще е на 1.1815
      късмет на всички

Коментар

• bear

See"ya in hell!!!

Коментар

• bear

I az mislja, che e rano, no vse pak sum s Bull i vodkite, Bear spored men moje da si prav samo po otnoshenie na vtoro duno v korekciata, inache euro ne e overbought, a po otnosenie na golemite akuli tocno te v momenta zadyrjat pazara, kakto vidja nezavisimo ot 8.2 i naj-mnogo da dopusnat oste edno duno, sled koeto da si priberat pecalbite na rally. Moite pocitania kym vsicki trader-i.
          P.S. smjatam che ot Petyr moje da se ucim na disciplina, kolkoto i greshni prognozi da mu se slucvat, v krajna smetka e na profit.

Коментар

• bear

Наистина ще черпя ако стане така.

Коментар

• bear

Откъде си?

Коментар

• bear

chakai me na 1.1970
                v koq krachma si?

Коментар

• bear

Още е рано г-да.

Коментар

• bear

neka vodkite da sa dve)
                    Dai mail i GSM

Коментар

• usd

Но нали виждаш в момента как точно 20% са на дневен ред ? ;-)

Коментар

• usd

Аз сега ще селвам евро, пък после кучетата ме яли.

Коментар

• usd

Аз никуде не съм споменавал да не се слагат стопове. Просто смея да твърдя, че вероятността $ да скочи спрямо Еврото е 80/20%.

Коментар

• преди 1 година

kukuvicata: Според мен основната причина за липсата на движение днес е сондирането на мнения между страните-членки на ЕС относно въвеждането на валутен борд в ЕС с цел предпазване от нарастващата опасност от икономическа криза.

Хубава идея им бях предложил, но не ме послушаха тогава )))

Коментар

• stops

forexboy - прав си и точно за това съм написал, че така не е правилно да се търгува. Но аз си имам една
                              опция която ще ми спаси кожата ако нещо се сгафи.Не сметнах за редно да запознавам читателите с тази
                              подробност.

Коментар

• GBP/JPY

На мен 186.30/60 ми се струва добро ниво за скъсяване със таргет 183.80 и SAR и един resell на
                                187.40/70 със СТОП на 188.30

Цеци за мен движението от вчера и днес представлява 2-ра корективна вълна в 4Н графика където на
                                1.1746 имаме 38.2% ритрейсмънт от 1.1374 до 1.1975 което го броя за 1-ва импулсна вълна.
                                Евентуален спад до 1.1675 = на 50% и до 1.1604 = 61.8%. Ще удвоявам и на 1.1675 и на 1.1605 ако ги
                                видим със СТОП на 1.1545. Нали знаеш - "Който играе пичели, който не играе не пичели" с продължение
                                "" айн цу цвайн цу драй цу дрън" Ще видим кв"о ще стане.

Коментар

Working...
                                X