IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

kaji kak 6e se kazva knigata

Коментар

• eur/usd

PI$ попитай druverf1 той мисля ще ти каже.

Коментар

• eur/usd

))
        OK ti si znaesh
        kakto i vsichki ostanali de.

Коментар

• eur/usd

PI$ - а мойта далавера къде е ? Ти искаш от това от което си вадя хляба да се откажа. Човече аз печеля
          от консултантски услуги, изготвям стратегии и планове срещу заплащане, а ти искаш да споделям
          всичко което правя в момента в който го правя. НЕ СТАВА. Но виж ако искаш можеш да ме наемеш. ;-)
          Успех на всички Спекуланти.

Коментар

• eur/usd

q nai dobre kajete ot tiq niva ili po tochno koga da pravim sell veche ili da chakame oshte???

Коментар

• eur/usd

Billy - в отговор на въпроса ти - ДА.
              В интерес на истината трябваше да излезе още през юли/август но ми се наложи да сменя издателя и
              доста се забавих.Искрено се надявам (поне така ме уверява новият издател) да излезе на пазара до
              края на годината, най-късно до края на януари. Изданието е луксозно с гланцирани страници,
              двустранен хром 120/140 г/м2 , трърди корици , формат А 4 , около 100 страници и цена отговаряща
              на броя на страниците - 100 лв. Цялата теория на Елиът вълните е обяснена детайлно със стратегии и
              начини за успешно търгуване и всички модели импулсни и корективни вълни,както и видовете корекции
              Наистина хубава книга ще бъде.
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

Petre i az mislq che si dobar, no edinstvenata mi zabelejka e - spodelqi poveche kakvo si kupil kakvo si prodal i to v momenta kogato go napravish, za da imame i nie vreme da
                izvarshim pechelivhsta tranzakciq.
                Blagodarq.

Коментар

• eur/usd

mislia 4e si dobar

Коментар

• eur/usd

Петре какво стана с книгата за техническия анализ. Чух че вече си я предлагал на нашенските брокери да рекламират в нея. Това значи ли, че скоро ще излезе на пазара.
                    Thanks

Коментар

• eur/usd

Petre az mi triabva malko vreme za da precenia dali sam glupav ili Da

Коментар

• eur/usd

Гласовете Ви нечувам....................

Коментар

• eur/usd

sell 1.2015 s/l 1.2060 target 1.19

Коментар

• Don Pero

forexboy - пожелавм ти и на теб толкова ""лош"" ден само от една сделка

Currency Buy/Sell Units Open Close Currency P/L ConvRate Comm $Rollover $P/L OpenTime OpenDate CloseTime CloseDate Reason
                            EURUSD Buy 7.0000 1.1958 1.2008 3500.00 USD 1 .00 -52.50 3447.50 11:54:26 12/01/2003 09:55:51 12/02/2003 Asking

Коментар

• eur/usd

da 6te vidim dali 6te stigne do tam. mersi za saveta.
                              uspeh.

Коментар

• eur/usd

PI$ преди 2мин. ми бе изпълнен лимитът на 1.2010 от 1.1958
                                За мен еврото е за покупка на нива 1.1975/85 ако корегира до там де защото американците доста силно
                                го купуват в момента.
                                Успех на всички Спекуланти.

Коментар

Working...
                                X