If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
PI$ - а мойта далавера къде е ? Ти искаш от това от което си вадя хляба да се откажа. Човече аз печеля
от консултантски услуги, изготвям стратегии и планове срещу заплащане, а ти искаш да споделям
всичко което правя в момента в който го правя. НЕ СТАВА. Но виж ако искаш можеш да ме наемеш. ;-)
Успех на всички Спекуланти.
q nai dobre kajete ot tiq niva ili po tochno koga da pravim sell veche ili da chakame oshte???
Коментар
eur/usd
Billy - в отговор на въпроса ти - ДА.
В интерес на истината трябваше да излезе още през юли/август но ми се наложи да сменя издателя и
доста се забавих.Искрено се надявам (поне така ме уверява новият издател) да излезе на пазара до
края на годината, най-късно до края на януари. Изданието е луксозно с гланцирани страници,
двустранен хром 120/140 г/м2 , трърди корици , формат А 4 , около 100 страници и цена отговаряща
на броя на страниците - 100 лв. Цялата теория на Елиът вълните е обяснена детайлно със стратегии и
начини за успешно търгуване и всички модели импулсни и корективни вълни,както и видовете корекции
Наистина хубава книга ще бъде.
Успех на всички Спекуланти
Petre i az mislq che si dobar, no edinstvenata mi zabelejka e - spodelqi poveche kakvo si kupil kakvo si prodal i to v momenta kogato go napravish, za da imame i nie vreme da
izvarshim pechelivhsta tranzakciq.
Blagodarq.
Петре какво стана с книгата за техническия анализ. Чух че вече си я предлагал на нашенските брокери да рекламират в нея. Това значи ли, че скоро ще излезе на пазара.
Thanks
da 6te vidim dali 6te stigne do tam. mersi za saveta.
uspeh.
Коментар
eur/usd
PI$ преди 2мин. ми бе изпълнен лимитът на 1.2010 от 1.1958
За мен еврото е за покупка на нива 1.1975/85 ако корегира до там де защото американците доста силно
го купуват в момента.
Успех на всички Спекуланти.
Коментар