If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте Спекуланти
Тази сутрин еврото направи една хубава корекция до 1.2140. Аз мисля че нивата от 1.2140/50 са доста
удачни за покупка на евра със СТОП на 1.2110/20 и таргети 1.2210 следващ 1.2250/70 и 1.2320/40
Аз лично вече съм дълъг от 1.2153
Дългото евро/суиси което стискам от няколко дена също ми е вече на добра печалба и смятам да взема
профита на 1/2 от позицията на около 1.5540
Препоръчвам продажба на GBP/CHF от нива 2.2210/30 със СТОП на 2.2350 и таргет 2.2080 и 2.1940
Днес има фигури за САЩ които със сигурност ще раздвижат доста пазара и денят със сигурност ще
бъде интересен.
Успех на всички Спекуланти
Иначе идеята за покупка не е лоша, особено със стоп около последния low (117.90)
Ако това което се случи е интервенция, на мен по-доброто поведение ми изглеждаше продажба, което и направих
Йордане, не знам откъде черпиш тази информация, но не съм съгласен че точно така правят.
Защо ли? Защото не си струва риска.
Не говоря за единични случаи - има трейдъри, които и аз ако ги имам като клиенти няма да им откривам позициите.
Принципно те печелят от разликата в спреда който те имат и който дават на мене като техен клиент, а и от забавянето на отварянето на позицията - т.е. изчакват 1-2 пипса движение допълнително.
Така че няма защо да поемат допълнителен риск
Поне според мен...
Може би и днес търговията ще е рейнджова но ако затворим по-високо от снощи е много възможно в края на седмицата да видим пореден high
Na SNB im ostana samo eur/chf kato instrument, 6toto po4ti njamat lihvi. Opitvat se da ne pozvoljat na eur/chf da pada.
Коментар
Dmitri
брокери
Blagodarq!
Коментар
Йордан Савов
брокери
Dmitri ,
виждам , че ти дължа един отговор от вчера. Не си проследил ясно мисълта ми. Не казах че брокерите заемат обратната позиция , а че просто не я отварят.
И тъй като повечето са губещи както знаем от там им идва голяма част от печалбата.Тоест всичко е само на хартия , на техен риск. При маркет мийкърите филма е съвсем друг и не смятам да занимавам форума с това.
Това всъшност няма особено значение защото в крайна сметка си получаваме парите.
Успех на всички!
zatvarqm poziziqtq ot 1.2259 na 1.2166 s pechalba ot 93 pipsa.Prodavam pod 1.2145 za 1.2090
zatvarqm cable ot 1.7478 na 1.7380 s pechalba ot 98 pipsa.
zatvarqm eur/jpy ot 132,5 na 131.69 s pechalba ot 81 pipsa.
zatvarqm gbp/jpy ot 189,20 na 188.15 s profit ot 105 pipsa.
GL
Коментар
STANI
usd/chf
kakvo imas v predvit, kak tova ste se otrazi na eur/chf
Коментар