If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
кумчо вълчо, прав си, паднал е в 15:52
съжалявам на неточността - не е плод на желание да се правя на велик обаче )) след 12:00 наше време имах спешни неща и бях наоколо...
ще го поправя и в анализи
желая успешен уикенд на всички
кумчо вълчо, здравей...
не правя промяна в стопа на всяка промяна на пазара....
всъщност - мойта истинска позиция е вече наистина закрита - на 1.2290, но през деня нямаше как да посещавам форума.
мога да проследя дали и как е паднал стопа на това което съм написал в Анализи, благодаря за забележката
bongurno seniorini i seniori.pripoznaite astro matemati4eskia idekes za v bade6te a toi razpravia 4e konsolidatsiata 6te prodalgi do 17 i eur/usd pak 6te bega nagore t.e. do 2004.i nai golemite da sa protiv 6te si navle4at zagubki.ok
Коментар
me4ok
eur/usd
...osobeno kogato e postawen na to4noto miasto.
Коментар
me4ok
eur/usd
sabarsania stop ozna4awa pridwidliwost i profesionalizam i ne moje da bade powod za zaiajdane podigrawki i sarkazam.
Куки, имам усещането че към 15:52 часа
стопа е забърсал позицийката ти ??!!
Цитирам те:
12.12.2003 09:55
Следвайки идеята за стоп на 25 пипса от пазара преди пробив на важно ниво,
моят съвет е да се премести стопа на текущата позиция на 1.2215.
В зависимост от целите ви е целесъобразно да добавите на пробив над 1.2250,
което може да предизвика импулсивно движение нагоре.
Не се заяждам, но изглежда факт....
Коментар
Да
eur/usd
"The aggressive mindset of the world"s economic powerhouse ( US ) may need to be replaced
with the humility appropriate for the world"s biggest debtor nation."
- Berry Riley, Financial Times, April 2002
forexboy, хванах бас с един колега, че тази цел дето съм я написал в Анализи ще се изпълни точно до сряда
Баса е много оспорван - заложихме по едно КАПУЧИНО
Meжду другото ако трябва да съм честен - мисля си че 1.23 днес може и да не бъде преодоляно и да коригира малко - теста му много ми прилича на този в кабела на 1.75 от сутринта....
Аз ще отскоча до Пазарджик за 2-3 часа, приятна вечер и до по-късно!
Коментар