IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от koko
    1.1660

Sega euroto triabva da napravi impuls up no da vidim
    hehe

Коментар

• Тези нива май не са лоши за влизане срещу долара.
      Аз влизам.

Коментар

• 1.1660

Sega euroto triabva da napravi impuls up no da vidim

Коментар

• looser

looser, чак сега видях че си ме питал за Кад-а. Държа го още, както казах имам още поръчки за 1.20 и 1.19
          Цел определена нямам, но смятам че докато не пробие 1.20 ще се мотае между сегашните нива и 1.18
          Успех
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• Do tuk dobre kazal onia deto padal ot nebostarga4a minavaiki pokrai 4 iat etaj

TP 1.1920

Коментар

• Продавайте доларите срещу европейските валути със стоп днешния връх.

Коментар

• Ха-ха! Решения се взимат на момента, в зависимост от пазара. За повиче от 3 мин. напред никой не може да ви каже нищо. А за неопределено бъдеще "познаваме". Днес съм направил четири сделки, в различни посоки. Имам и на плюс, имам и на минус. 32 пипа общо на +. Но денят не е свршил още. Успех на всички!
                http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Първоначално изпратено от HIVE
                  Привет на всички,
                  от известно време следя форума, има много интересни мнения от много интелигентни и опитни хора, но ми прави впечатление че всеки дава прогнози, и в голям % от случаите тези прогнози не се оправдават. Всеки много я разбира материята, но не съм видял някой да е дал обоснована прогноза или пък ако е сгафил тотално да е признал грешката си. Нямам претенциите да съм изчел тонове литература относно финансовите пазари и търговия, но според мен движенията на валутните двойки са по-скоро плод на случайности и абсолютно нелогични движения, тъй като голяма част от брокерите са просто спекуланти. Това дали EUR/$ ще се забие към 1.10 или ще се насочи на север към 1.2 (както на много хора във форума им се иска) НЕ може да бъде предвидено. Нека някой се опита да даде прогноза за EUR/$ на какво ниво ще затвори днес и защо. Който го направи ще го призная.

Желая успех на всички!

.:NITRO:.
                  ne si 4el dostatu4no kakto davame prognozi taka i si priznavame gre6kite az primerno si spomniam za edna prognoza za jenata koiato napisah 4e 6te vurne ot 114 i tova ne stana ima6e kolega koito zalogi na tova koeto stava a za men ostana ydovolstvieto da pla6tam syapa i da 4akam a za evroto az 6te zaloga na 1.1730-70 yspeh i na teb

Коментар

• Приятелю, никой не иска признания от никого
                    Гледаме да преживеем още един ден и да си направим веселото.
                    Това е УСПЕШНАТА философия!
                    За другото, специално мен, не ме търси, а и кой го е еня къде ще затвори eur/usd, нека в джобчето да дрънкат не само семки и бонбонки, нали?
                    Поздрави!

Коментар

• ste mi se da e pone na 1.1830

Коментар

• Привет на всички,
                        от известно време следя форума, има много интересни мнения от много интелигентни и опитни хора, но ми прави впечатление че всеки дава прогнози, и в голям % от случаите тези прогнози не се оправдават. Всеки много я разбира материята, но не съм видял някой да е дал обоснована прогноза или пък ако е сгафил тотално да е признал грешката си. Нямам претенциите да съм изчел тонове литература относно финансовите пазари и търговия, но според мен движенията на валутните двойки са по-скоро плод на случайности и абсолютно нелогични движения, тъй като голяма част от брокерите са просто спекуланти. Това дали EUR/$ ще се забие към 1.10 или ще се насочи на север към 1.2 (както на много хора във форума им се иска) НЕ може да бъде предвидено. Нека някой се опита да даде прогноза за EUR/$ на какво ниво ще затвори днес и защо. Който го направи ще го призная.

Желая успех на всички!

.:NITRO:.

Коментар

• Re: чичоГрини

Първоначално изпратено от БОГАТ-БЕДЕН
                          Първоначално изпратено от Mitko33
                          Първоначално изпратено от nass
                          дъртия пъпуч не не казва че банкерите на Америка са Китай .Индия и арабите който даржат над 1000млр федерални книжа

Акценти 15 Ноември 2005 11:54

Wall Street Journal отбелязва в днешното си издание, че вчера в изказването си Алан Грийнспан е завил, че паричната политика не може да направи много, за да коригира огромния търговски дефицит на САЩ, като например да понижи националната валута, покачване на лихвените нива или понижение на бюджетния дефицит..
                          Нещата според Грийнспан ще се коригират от пазара, когато чуждите инвеститори престанат да държат твърде много деномиинирани в долари активи и американците започнат повече да спестяват и по-малко да харчат.
                          Видеоконферентната връзка на Грийнспан вчера, беше една от най-детайлните относно дефицита по текущата сметка, търговията и инвестициите между САЩ и останалия свят. Търговския дефицит на САЩ в момента е рекорден и възлиза на 6% от БВП.
                          Това изявление на Грийнспан ми звучи меко казано "ужасяващо" за долара с еквивалент в цифри 1евро=2.5долара минимум!!!
                          ...а през тази година са продадени ценни книжа възлизащи на 7% от БВП на САЩ което също е рекорд.Това ми звучи меко казано " ОБНАДЕЖДАВАЩО" за долара.
                          Ами разбира се.Как иначе?Нали баламите трябва да бъдат "ОБНАДЕЖДЕНИ" за да захапят стръвта.На чии гръб иначе ще напълня кошничката?

Коментар

Първоначално изпратено от Mitko33
                            дъртия пъпуч не не казва че банкерите на Америка са Китай .Индия и арабите който даржат над 1000млр федерални книжа

Wall Street Journal отбелязва в днешното си издание, че вчера в изказването си Алан Грийнспан е завил, че паричната политика не може да направи много, за да коригира огромния търговски дефицит на САЩ, като например да понижи националната валута, покачване на лихвените нива или понижение на бюджетния дефицит..
                            Нещата според Грийнспан ще се коригират от пазара, когато чуждите инвеститори престанат да държат твърде много деномиинирани в долари активи и американците започнат повече да спестяват и по-малко да харчат.
                            Видеоконферентната връзка на Грийнспан вчера, беше една от най-детайлните относно дефицита по текущата сметка, търговията и инвестициите между САЩ и останалия свят. Търговския дефицит на САЩ в момента е рекорден и възлиза на 6% от БВП.
                            Това изявление на Грийнспан ми звучи меко казано "ужасяващо" за долара с еквивалент в цифри 1евро=2.5долара минимум!!!
                            ...а през тази година са продадени ценни книжа възлизащи на 7% от БВП на САЩ което също е рекорд.Това ми звучи меко казано " ОБНАДЕЖДАВАЩО" за долара.

Коментар

• ЗА еврото

Полярния Експрес тръгва, моля пътниците да се качват...........

:]

Коментар

Коментар

Working...
                                X