If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
мани не е за говорене
е те все пак сме спасиха - иначе щях да вляза на 2138 и да стопирам на 2160 а сега съм си спокоен и навън
само дето мисля да купувам долар/йена
По отношението за 5-6 пипса.....Защо не опита да купиш и щеше да видиш колко бързо ти изпълняват
поръчката.
Само веднъж ми дадоха изгодна нова цена и представи си,аз неможах да повярвам на очите си
и докато асимилирам,че е добре за мен така се обърках,че неможах да отреагирам адекватно.....и
6-те секунди минаха и заявката получи статут "ОТМЕНЕНА".....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
a, да, аз
между другото делтата правят някакви номера - държеха пазара на 5-6 пипса нагоре, но всеки опит да се продаде завършва с отменена поръчка....
може и да не е нарочно, но винаги издънките при тях са при подобни гадни ситуации
аз не съм склонен преди американската сесия, това си е жив хазарт какво ще се случи сега...
в петък бях купил къси от 1.2290, не можах да им взема плюс до края на сесията и останаха отворени, сега мисля да им прибирам фигура и половина, но по-лошото е че нямам идея за пазара
явно ще чакаме реакция на новините...
правя опит да се стопирам на 1.2140, ако мръдне още малко надолу и толкова....
Коментар