Коко, в този пазар не трябва да те учудва нищо. Гледай трезво на нещата и не приемай "желаното за действително". Емоциите ги запази за някоя чужда булка. А ако ти кажа че може да отоде и до 1.08 -1.10. Аз предвиждам и такъв вариант. Успех!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от piwoНяма значение, гледай си позициите, че наближава "Голямото Потапяне", хехехе
Тоя път ще го спреш ли??? Кажи честно, от самото начало си без стопове, нали? хехехе
Коментар
-
Първоначално изпратено от PPPТова не е Пеньо Пенев.
Tova e ot apokrifnata poezia na Penio Penev
Obshto 17 poemi
...az znam 4e shte umra no zdrava shte ostane moita koja zashtoto alkohola koito sam izpil ne shte i pozvoli da se razloji........
..... Ebi si maikata kelesh ebi si maikata ti kazvam ti si prost milicioner i niama s tebe da prikazvam......
.... Kogato cafnat temenugite i rabotite tragnat zle ebi im maikata na dryugite i gledai ti da si dobre......
Ne si spomniam drugite no sas sigurnost sa negovi, bashta mi e u4astval v brigadirskoto dvijenie v Dimitrovgrad kogato PP e bil tam i e pisal tia neshta kakto i deklamiral po kra4mite
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiПо темата: "Ако" има корекция, тя ще е 1.1750 - мах.1.18. И след туй пак на ЮГ. Декември месец - 1.12 - 1.13++. Догодина след май месец - 1.27+++. Това е мое мнение. Успех на всички!
Коментар
-
Ei PPP ti shte zadminesh Penio Penev v apokrifnata mu poezia be,
eto ti edna negova poema koiato se kazva Kancho Putkoderov
http://www.e-bane.net/modules.php?na...rticle&sid=379
Коментар
-
Първоначално изпратено от PPPКрай Босфора шум се вдига,
стоп след стоп гърми
А бате Петьо скрил се в Драгалевци,
мисли си че град вали
Излез, излез, Петре войводо,