If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Трябва да пробием нивото от 1.2396 - връх от октомври "98г. Ако eur/usd не успе да го преодолее,
следва да очакваме започване на корекция.
Успех на всички Спекуланти
Оттам се изнесох много бързо около нивото на което на теб ти удари стопа. Преориентирах се към швайца и сега имам малко дълги от 1.2555
Коментар
коментар за деня от 10.59
Здравейте Спекуланти
Днес понеже е сряда, лично аз смятам че ще се движим в рейндж 1.2280-1.2350.
Не е изсключено обаче именно защото е сряда и малко преди края на годината, да има и резки движения на еврото в посока
нагоре до към 1.2430/50 поради "притъпена " бдителност или поради обиране на стопове.
Така че аз
препоръчвам покупка на eur/usd на всяко падане под или близо до 1.2300 (+/- 15 пипса) за деня.
Кабела също ми се струва подходящ за покупка на нива 1.7470-1.7500 със Стоп около 30 пипса под
нивото на влизане.
Успех на всички Спекуланти
forexboy - сещам се
консолидация около зоната на 1.25 ще е добре дошла за мен: )
ти държиш ли следобедната позиция? предполагам че си се изнесъл от нея, още повече че тя отиде до 1.2305...
7660 съм сложил за цел и стоп на 7580 - позицията ми е малка и исках да оттъргувам пробива на 7600
затова и няма да стоя много в нея... няма да местя стопове или каквото и да е - или стоп или таргет
Коментар