If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
saxotrader - щом така казваш...........;-)
Явно от Саксо ти имат огромно доверие и са ти поверили трежърито си ;-)
Коментар
saxotrader
eur/usd
Петре уточни че става въпрос за демо-то на саксо за да не се заблудят хората
защото ти там реален акаунт нямаш - това лесно може да се провери
Коментар
eur/usd
Tasuk - не графиките не са еднакви защото на различните платформи в зависимост от часовата зона
се отварят и затварят в различен час. Еднакви са само ако говорим за отваряне и затваряне по GMT.
На Саксо например, нещата не са такива каквито Ти ги описваш. Това не искам да прозвучи на никого
като заяждане, а го приемете като едно НЕОБХОДИМО уточнение.
Успех на всички Спекуланти
Tasuki, valnite sas sigurnost ne gi e izmislil Petar, te sa izraz na psihologiata na pazara, a inache si prav, che se akumulira naprejenie i to ste se izrazi v reversal, no moje bi sled okolo 2 figuri.
Коментар
GBP/CHF
Много добри нива за скъсяване в GBP/CHF от 2.2120/40 със нова продажба на 2.2210/30 и Стоп на 2.2280
и таргет 2.2020/40 и следващ на 2.1950
Petre,grafikite sa ednakvi za vsichki ,ako gi talkuvame po ednakuv nachin niama da ima bear i bull.Za men impulsnata Valna ot" N ti" red e kam kraia si. Uspeh i na teb.
Dobro utro na vsichki igrachi. Kakto mnogo ot nas vijdat signali za korekcija, smjatam, che te sa samo signal za probvane na nova zasilka:
sell 1.2425 s/l 2460 t/r 2375, 2360 t/p 1.2480
сори че не бях точен - никакви сериозни предпоставки - трябва да се коригирам.
иначе - гледам интрадей предимно М30 и Н1
Коментар
eur/usd
Tasuki - " tri pati po tri zeleni svesti na 8H =chakai korekcia"
Ще ме извиняваш но това не е предпоставка или задължително условие за корекция, още по-малко на
предколеден пазар с малки обеми и пласирани огромни ордери за Стоп и ревърсал.
Аз си изкарах черпнята от МАКСИМАЛЕН - като снощи eur/usd направи нов връх на 1.2419 и проби много
важното психологическо ниво на съпротива от 1.2396 - връх от октомври "98г.
За днес сентимента остава доста ""бичи"" като не е изключено и е дори много вероятно да тесваме нов
връх в зоната 1.2460/80 и последващ 1,2510/30
За мен лично бе голяма изненада мощното импулсивно движение на кабела(паунда) до 1.7696 снощи.
Очаквах го максимум до 1.7650/60 но се оказа че инвеститорските интереси са били по-значителни и
това ми дава основания да мисля , че следващата цел тук е 1.7720/30
spored men ima oshte edna vazmojnost korekziqta da zapochne okolo 1.2478
1.1941 low 1.2273 high na 8h(treta valna)
x 1.382= 1.2399 (izpalneno)
x 1.618= 1.2478
Ako stopa mi na 1.243 bzde udaren,prodavam s dvete si raze i sas zatvoreni ochi ot 1.2465!
Рискът е тънката граница между страха и благоприятната възможност.
[url]http://www.standartnews.com
Коментар