If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Tasuki, mnogo e verojatno naitina da testva oste vednaj nivata ot 2850, za da zatvardi short-trend reversal s head and shoulders, ako sym te razbral pravilno. I az mislja che ste ima takova dvijenie, za da ima uslovija za stabilna korekcija, koeto ne oznachava, che pri vtoroto ramo ne moje da dostigne niva ot 1.29 i malko otgore.
Uspeh
Коментар
varna-otgovor
Нов FOREX анализ
mislq ,4e 6te vidim o6te edin test na nivo/eur/usd 1.266/1.2635.........)i ako izdarji ,6te testvame visokite niva na eur/usd...........)
Съжалявам не съм го чел въпреки че редовно следя форума
Съгласен съм за краткосрочната ви прогноза от тази сутрин и не съм против нея
Просто търся дългосрочното ви мнение.
Коментар
eur/usd
tedp - ако не си чел коментара ми вчера за по- дългосрочен план, той в общи линии е подобен.
Но виж сега. Аз в момента давам предложение за интрадей търгувия. Много хора четат между редовете
и не правят разлика между стратегия за интрадей и друг различен и по-дългосрочен период.
Освен това не е никак изключено да видим първо 1.3070 и чак тогава да започнем с корекцията, така че
всеки сам да си направи сметката добре.
Успех на всички Спекуланти
Г-н Караиванов, току що по CNBC анализатор на който следя от две години анализите
и почти винаги са се сбъдвали коминтира че започва няколкоседмична корекция
в eur/usd с цели ориентировъчно 1,20 дори до към 1,15 от където се качваме до към
1,35 и вероятно нагоре. Как лично Вие оценявате това мнение, не се заяждам само
предлагам мнение за дискусия за всички. Има и друго мнение, че днешната корекция
на еврото е резултат от демите на Солбес, че ще даде под съд европейската комисия
заради нарушаване на stsbility pact.
Za malko za 2-3 pipsa da mi otnese stopa. Mislya che tozi vtori opit da probie 1.2660 shte bude i posleden za dnes. Nyakoi ako ima drugo mnenie da spodeli.
Здравейте Спекуланти
Мисля , че малката корекция в евро и суиси приключи току що на 1.2660 и 1.2380/90 така че според
мен е подходяща продажба на $/суиси от 1.2375/85 със СТОП на 1.2430 и таргет 1.2300-1.2280
Успех на всички Спекуланти.
Коментар