IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• nass

Изобщо не го мисля дори , само дето съмненията ми излязоха верни че и в евро-швейцарец също.Затварят къси евра , не купуват кабела - нормално си е ще го почнат утре като им кажат на ония нещо ще побеснеят да го купуват.А иначе ще паднат евтини долари.
    D.Y.F-091066

Коментар

• сори, че сме в различни посоки, но така е понякога, хехехе

нямам нищо общо с iwo. не ме бъркай. той ми е кръстник[/quote]

няма проблема то въри у двете посоки

Дидко Супепер традера сега се кефи,само че не му говори за 69/70/71 защото няма да може да спи и после пак ние ще сме виновни ,хе,хе хе

Коментар

• правилно, еур/гбп - 0.6830-0.6850 може да ме изкара от позиция, но засега ще се надявам на пробив.
        сори, че сме в различни посоки, но така е понякога, хехехе

нямам нищо общо с iwo. не ме бъркай. той ми е кръстник

Коментар

• трябва да пробие обаче 2.2630-2.2650

Коментар

• nass, здравей аверче!
            внимавай, аз мисля, че eur/gbp може да стигне до 0.69 и то лесно.
            0.67 здраво го подпря, добре че избягах тогава на +10 пипса.
            за gbp/chf също мисля, че до 2.25-2.2520 ще се снижи. аз съм къс там от снощи с утроена на падналия втори стоп на 2.2825. Чак ми се напълниха очичките. 2 месеца го чакам този момент.
            Поздрави!

Коментар

• аз трети ден поДпирам jpy, но днес доста по-добре

Коментар

• [quote="piwo"]КОКО, като затворя позицията на gbp/chf ще ти пратя едно линкче на ЛС или по-добре на мейла ти

бай жица/швейк 2695
                добавка 2460/70

иво/пиво за евро/жица6730 и после каб 0,6590

Коментар

• КОКО, като затворя позицията на gbp/chf ще ти пратя едно линкче на ЛС или по-добре на мейла ти
                  Следите ли, компанийката? Има индикации да се спечелят парици и с игра срещу долЯра утре. Аз вече съм вътре от снощи, ама няма да казвам къде, че съм суеверен, хехехе.

Коментар

• piwo , мейла ми е ivan@investor.bg . Ако искаш icq - 126854282.

Коментар

• ЧАК ПЪК РАКЕТА - А НЕКА ДА Е ВИЕНСКО КОЛЕЛО

Коментар

• МИСЛЯ, ЧЕ ракетата за поне 50 пипса нагоре в кабела пали двигателите...

Не се предоверявайте!

Коментар

• Причината е, че пазарът си има своя логика, но тя изключително рядко съвпада с нашата, независимо каква е въображаемата посока, която УЖ сме сигурни, че ще поеме...

Успех на всички!

Коментар

• Да не изгоряха компютрите по борсите?
                            Защо нищо не мърда при тая безработица ?

Коментар

• GBP $$$

Реших съвсем имполсивно да се включа в дискусията за GBP и да направя продължение на постинга си от миналата седмица при
                              ниво 1.7500 с цел 1.7040
                              sell 1.7200/35 s/l 1.7270
                              нива на съпротива:
                              1.7136
                              1.7100
                              1.7076
                              1.7057
                              1.7040 важно
                              1.7015 -извънредно
                              Пожелам ви успех и попътен тренд

Коментар

• Незнам уж в момента картината е ясна до толкова доколкото сме близо до възможно дъно, Най-интересното е че като че ли всички в българското и не само пространство очакват едно ходене до 18хх ниво сега, това е логично и ясно. От тук насетне почват различията като пак има консенсус че докато 1.2030 не падне неможе да се твърди че очакваме завършени 5 вълни надолу. СОТ дава жокер за увеличаване на късите долари и това може да е индикация че ни очаква едно по-сериозно ходене нагоре. Има и още един консенсус че движението надолу още не е завършило и ни трябва ново дъно но не по-ниско от 1460 защото ако това ниво падне то вратата за 1.1 е отворена и сериозно нагоре може да чакаме чак след март месец.

Най-близо до златната среда на прогнозите в бг пространството е РАД който очаква около 11 фигури нагоре от 15 ниво.

Добрите анализатори навън с които комуникирам са малко по-песимистични към силата на еврото но като че ли и не вярват много в сила на долара като очакванията са за 1.1375 като възможна повратна точка но и те дават едно ако. Интересното е че повече от тях очакват ход в момента до 1.19 нива.

Коментар

Working...
                                X