If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imalo edno vreme edin hrabar i silen ricar. Toj chul, che se e poiavil edin goliam i losh drakon, koito opostushaval zemite. Ricariat iahnal koni si i tragnal da go tarsi. Sled dosta vreme stignal do edna visoka planina. Obikolil ia i vidial goliama pestera.
Togava zapo4nal da vika v pesterata s vsi4ka sila:
- Ej-e- ej, drakone izlizaj da se biem na jivot i smart ! - Ej-e- ej, drakone izlizaj da se biem na jivot i smart !
- Dobre , de , dobre, ste se biem stom iskash - chul se glas otvosoko - samo spri da mi krestish v zadnika ))
Изказването на Трише може да се окаже решаващо за това дали долара ще продължи възходящата си тенденция, като прицели и пробие зоната около 1.2560/65 – или днес ще оформим дъно – сигнал за което ще бъде минаване над нива от 1.27 EUR/USD.
Seler...
EUR/$ е ограничен в спада докъм 1.2610...
от $/CHF do 1.2390...горна линия на тренда...next 1.2406 резистанс.
ot GBP/$ do 1.8214 ..reezistans...i 161.8% ot predhodnata.
това е моето мнение за момента....
за момента не съм в позиция......чакам АМ...
Успех.
Refractory - da ochorovatelna e kartinata pred ochite mi ( ciala nost ne sam migval) - no kakto spomenah parite za men ne sa ot goliamo znachenie. Vajen e uspeha
A po povod na dobroto mi nastroenie - jena mi e "vinovna: )))
Piqnica i priqtelq mu sedqt w kra4ma.
Piqnicata pie a priqtelq mu ne.
"Ti sto ne pie6 be?" - pita piqnicata
"Kakuw e smisala. Wse edno da swirq na cigulka pred Paganini" - otgowarq priqtelq
maximalen razkazva na priatelia si za v4erashnia si semeen skaldal.
i priatelia mu:
- i vse pak na kogo beshe poslednata duma ?
- Moia, razbira se ! - gordo kazva maximalen. kazah i " Dobre de - kupuvaj"
))
Maj i jena varviat po tiasna patechka. Neochakvano se poiaviava edin ogromen orangutan, grabva jenata i se izkaterva po darvoto nagore.
Majat zloradno zapochva da vika otdolu:
- A sega kaji i na nego , che dnes niamash nastroenie, che si umorena i ti se spi ... ))
Otiva pacient pri doktora s vapros.
- Doktore - ste jiveia li dalgo ?
Doktorat:
- Piesh li ?
- NE .
- Pushish li ?
- Ne.
- Hodish li po jeni ?
- Ne .
- Togava zasto ti e da giveesh dalgo ??????
форексбой, добре преценено, аз мисля, че над 1.2677 може да джъмпираме добре нагоре (но съм смел, защото вече съм на позиция, иначе не бих влязъл слепешката)
Коментар