IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

Какво жи е мнението за тази книга . "FOREX - ръководство за успешна търговия на валутния пазар чрез Интернет"
    Самуел Краудър

Коментар

• eur/usd

Ako se pozovem na praviloto na "alternation" to sledva 4e 4 niama da e kato 2. Vse pak az smiatam 4e 2680 be6e tvurde rano. Oba4e ako minem nad 2815 do ponedelnik vulna (c) niama da ima.

Коментар

• eur/usd

petrakito to4no towa 4akam i az

Коментар

• eur/usd

Petraki i nie ia 4akame taia valna o6te ot 2680 (61.8 fibo)... no dokato sme nad 2650 ne moje da sme sigurni kak 6te se razvie tazi 4-ta wave

Коментар

• USD/CAD

niakoi ima li predstava za6to usd/cad napravi takova silno dvijenie?

Коментар

• eur/usd

Neznam dali Vi interesuva, no 4etoh edin analiz na BNP Paribas. Spored tiah v momenta sme okolo to4ka (b) ot vulna (4). O4akvame poslednia krak(c) s target okolo 1.2315-1.218.

Коментар

• eur/usd

Haha... ostavete go 4oveka be. Parva gre6ka ne e gre6ka, vajnoto e da ne stava tradicia :-)

Abe gledam si az tuka edna divergencia na H1, na4ertal sam si edni kanali i si mislia, 4e traen probiv pod 2720 6te signalizira nai-makoto me4i nastroenia, a pod 2680 6te si e napravo za iak sell

Коментар

• eur/usd

Spored men pri close eur/usd 2h pod 1.2749(1.273 po silen signal) moje da se prodava sas s/l 1.277 i target 1.265(1.257)

Коментар

• eur/usd

nema pro6ka uida !!! prokulnat si wo weki...... i dori sled towa

Коментар

• eur/usd

Dobur den na vsi4ki!
                      Jelaia Vi uspeh dnes. Ne mojah da razbera dali mi prostihte za v4era6noto izavlenie?

Коментар

• eur/usd

sell wremeto nablijawa, no zasega tarprenie ...rano e oste

Коментар

• eur/usd

no nai 4esto gorim za koeto
                          za towa az si 4akam potwurjdenie - pod 1.2650 a oste po dobre pod 1.2550

Коментар

• eur/usd

blurb// nie sme ot udarnata grupa, igraem signalite predi da gi vidi tylpata ))))
                            Numbers have no respect for humans. They just are. R. Jones-The Trading Game.

Коментар

• eur/usd

e, i Close pod 1.2760 me ustroiva napylno))))

Коментар

• eur/usd

zasega ne moja da napravi nov High-pri men ima 2 Higha 1.2773(bid)edni Close pod 1.2753 bi zagatnal za obry6tane na posokata intradei

Коментар

Working...
                                X