IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Forex

voina - ако е на реална сметка кажи ми само как да се свържа с твб и да нося парите. По-лесно ще ми е някои друг
    вместо мен да се пули по цял ден пред компютъра ;-)
    Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Forex

Po kolko pips pravite na den ako ne e taina?Imam predvid EUR/USD.

Коментар

• Forex

Ami EUR go prodavat sre6tu vsi4ki v momenta.Osobeno sre6tu JPY.

Коментар

• Forex

Не бе миналия месец ми е гордостта, но мисля че около 200% е нормално за forex, не мислите ли?

Коментар

• Forex

stefan11 - аз съм къс в EUR/CHF ot 1.5702 и за мен таргета за момента е 1.5640

Коментар

• Forex

Opa 6 mnogo si praw
              Ei 250% e dobre no minaliq mesec i po -minaliq samo az ne widqh na kade so4at pokazatelite

Коментар

• Forex

Vazmojno e i da stanem milioneri, oba4e har4im mnogo!!! Ha-ha!Taka 4e edva li.Osven tova ima i lo6i dni.

Коментар

• Forex

Курсист май скоро ще имаме офиси на wallstr. )) Майтапя се , Пешо! Успех на всички

Коментар

• Forex

Mom4eta mi vie s tiq tempove za 1g. ste stanali milioneri be.Evala
                    Spored pri forex ima validnost i praviloto na pensionerite:
                    "Ne e vajno kolko vzima6, a kolko vreme 6te go vzima6"

Коментар

• Forex

Voina,това ,което ти си открил сега ,аз съм го разбрал отдавна/да играя обратно на прогнозите на Петър/.Ако искаш той може да ти дава съвети как да играеш като му даваш 20% от печалбата.

Коментар

• Forex

И моита печалба беше повече за миналия месец, пак около 250 - 300%, но този май ще е на половина! Е аз търгувам само forex

Коментар

• Forex

Петре: знам че ти следиш наистина добре кросовете. Купих EUR/CHF на индикация, и сега държа още дългите, според теб
                          някаква близка цел ? Ако искаш може и да не ми отговаряш. Благодаря предварително.
                          / аз мисля около горната част 5740-60 /

Коментар

• Forex

Въпроса няма нищо общо с възпитанието. По скоро това е насока за всички трейдъри и мисля че всеки би искал да сверява часовника си от време на време. Но ако това за теб е конфиденциално - имаш право!

Коментар

• Forex

E minalia mesec be6e dosta uspe6en - 250%, no tozi e malko po truden - zasega 120%.Veroitno za6toto ne6to goliamata kartinka ne6to mi ubiagva.

Коментар

• Forex

voina - едно допълнение. С личната си сметка търгувам само опции и мнооооогооо.... рядко играя на
                                спота или интрадей - много е изморително ;-)

Коментар

Working...
                                X