IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

kuks i az no dnes igrah protiv vsi4ki paravila-bez stopove....

Коментар

• eur/usd

доживях и аз тая седмица добри позиции

Коментар

• eur/usd

Deltata sa pylni smotanqci sega goworih i im go kazah....... 6te smenqm brokera !
        Mejdo drugoto sym dowolen NAZDRAWE 1 obikolko )))

Коментар

• eur/usd

aleks, dnes po obqd v golqmata ludnica s gbp vsi4ko beshe to4no..a v momenta mai imat problem naistina zashtoto edin t.p. stop na 1.2444 si sedi)

Коментар

• eur/usd

Eeei, pusta mu glava. Hubavo che se polakomih i si zatvorih kusite na 1,2370. Inache pak shtyah da grizna druvceto. Mislya che pak e za sell.
            Работа и заплата?

Коментар

• eur/usd

1anti, ako na teb Delta ti gi izpylnjava bez zabavjane znachi si na demo!

Коментар

• eur/usd

Real, thanks za infoto
                ...A az si pomislih, 4e 3-te pipa sa bili gre6ka na supporta i 6te uvolniavat niakoi :-))

Коментар

• eur/usd

Eiiiii mi tiq mnogo otvoreni be a Subota i Nedelq bez spred a bonus4e, koito iska da si jitka za raznoobrazie
                  Hubava rabota ama bulgarska ta 3ak ciganska

Коментар

• eur/usd

Честно да ти кажа при БТБ почти всички ордери ми минават, независимо има ли новина, няма ли, но те са на Метакуота. Но повече ме кефи, това че изпълнението на ордерите е в рамките на 2-3 сек. след като натисна бутона за поръчка....

Коментар

• eur/usd

mvp, аз говорих с тях и казаха, че при волатилен пазар около новини и след такива като днешната, спреда ше става 5, при спокоен пазар ще буде 3..

Коментар

• eur/usd

пичове искам сериозно да ви питам нещо. при излизането на новините как се държи брокера ви. разширява ли спреда бави ли изпълнението на поръчките. аз съм недоволен донякъде от моя брокер - защото първо ми разшири спреда почти двойно, но това нямаше особено значение защо играх с ентри стоп но след това като видях бързи 30 пипса реших да изляза по пазарна. Натискам да изляза по пазарна и започва едно чакане eur/usd падна с 10 пипа от заявеното ниво след което ми каза price changed , отново стигна 66 и аз пак му дадох да излезе по пазарна пак започна едно чакане курса стигна и 75-80 и ми я изпълни на 66. Егати човек си вика ако беше паднала пак под 66 сигурно щеше пак да каже price changed. и на всичкото отгоре ми изпълнява сделката при по широк спред! сигурно сте разбрали metatrader с автоматично изпълнение платформата. името на брокера няма да го казвам, но въпроса ми е при вас как е положението. Иначе платформата е metatrader мисля че е доста удобна платформа за анализ и др. но по отношение на изпълнението на поръчките лично аз не съм доволен. Вие какво ще кажете.

Коментар

• eur/usd

anti az sym na real, taka 4e ne mi govori izobdto che rabotela normalno, pisna mi pri vsqko dvijenie da ne moga da otvorq pozitsiq

Коментар

• eur/usd

Не сте прави - на това му се вика "Фаст Маркет" и е съвсем нормално да има спредове от по
                            20-30 пипса ;-)
                            Аз лично съм много доволен от развитието на събитията.
                            Надявам се и при повечето да е било така ;-)
                            Успех на всички Спекуланти
                            Наздраве първа обиколка ;-)

Коментар

• eur/usd

сега остана да се обзаложим след колко време ще сме на 1.2070-1.1925 ......
                              естествено докато сме под 1.2500 ....

Коментар

• eur/usd

Ha... platformata na BullTrend pak se varna na 5pip spread.... Takmo se izkefih na 3-te :-))

Коментар

Working...
                                X