If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
шах с пешката...
няколко секунди не достигнаха последния бар да затвори над 1.2470
заради това трети вариант - нито добавям, нито намалявам - цел 1.2620, над 1.2535 стопа на 1.2500.. Успех още един път и приятен уикенд.
Всъщност за след 19:30 имам 2 сценария -
сигнала за дългите се потвърждава - добавям 50% към дългата позиция с цел 1.2610 (извинявам се за грешното "над 1.2700" в предния постинг).
сигнала не се потвърждава - затварям 80% от позицията си и оставям дългите със същата цел.
tedpl, няма рецепта - един път минава номера със стискането, един път не минава.
относно пазара - на 30мин.графика може да видим едно добро потвърждение за дългите евро/долар при затварянето на този бар.
Затворих си дългите кабели, отворени преди 2 часа, с добър профит.
Държа дълги евро/долар, към които бих добавил, ако видя добри показания на индикаторите за покупка... Цел - евентуално над 1.27
Някой ме питаше как съм си сменил мнението за дълги eur/usd, след като вчера съм бил прогнозирал (аз бих казал "оттъргувал") - къса позиция. Не знам защо оставаш с впечатление че аз съм бичи настроен за долара - напротив - мечка съм вече 10-ти месец. Исках и оттъргувах къса позиция, защото така я виждах на графиките, а това че реализирах в крайна сметка загуба се дължи точно на мечите ми настроения към долара - закрих и обърнах при движението нагоре след 1.2410, за което после съжалявах... (защото го направих късно - закрих чак на 1.2475 - къси от 1.2501, а после скъсих от около 1.2450 със стоп на 1.2400)...
Днес обаче се представих добре, макар че седмицата ми беше неуспешна
Благодаря Петре.
Надявам се не си клонинга този път?
Коментар
eur/usd
Aha - ами ти би трябвало да знаеш къде да си сложиш СТОПА , но щом държиш на моето мнение няма
да ти развалям хатъра ;-)
Та СТОП на 1.2310 на дългите ти евра от 1.2435 с таргет 1.2640 и 1.2760 ако можеш да си го
позволиш ;-)
Успех на всички Спекуланти
mvp,ako si postna sdelkite za posledniq chas shte me pomislish za lud za vrazvane)) to ne bqha kasi gbp/chf/24pipsa/, dalgi evra 5 pati gi mahan i vlizam pak sega pak se chuvstvam kato boj i dokato ne napravq gubeshta sdelka nqma da spra...onzi den si govorih s edin priqtel-toi skalpira fiksingi za 1/2 tochki i az dnes reshih da probvam sashtata rabota...ako e vse taka ot intraday shte se prehvarlq na intraminuten nachin na targuvane...
Петре, къде да сложа стопа на дългите евра от 1,2435?
Коментар
Funny
eur/usd
niamam nishto protiv posokata stiga da e na profit samo che neka parvo eur/usd zatvori nad 1.25 suotvetno eur/jpy nad 132 pak togava bullish scenarioto e pak na preden plan. da kachi 120 pipsa i sled tova totalno da bade razprodadeno - malko kofti. za men 1.25 e vajno nivo. neka go mine pa berekiat versim drugata sedmitza ke kupuvame pak. sega prosta e malka kochinka. boi na negri v tamna nosht ;-))
Коментар