IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/usd

shooting star h1 dalgite da vnimavat

Коментар

• fx

шах с пешката...
      няколко секунди не достигнаха последния бар да затвори над 1.2470
      заради това трети вариант - нито добавям, нито намалявам - цел 1.2620, над 1.2535 стопа на 1.2500.. Успех още един път и приятен уикенд.

Коментар

• fx

Всъщност за след 19:30 имам 2 сценария -
        сигнала за дългите се потвърждава - добавям 50% към дългата позиция с цел 1.2610 (извинявам се за грешното "над 1.2700" в предния постинг).
        сигнала не се потвърждава - затварям 80% от позицията си и оставям дългите със същата цел.

Успех на всички!

Коментар

• fx

tedpl, няма рецепта - един път минава номера със стискането, един път не минава.

относно пазара - на 30мин.графика може да видим едно добро потвърждение за дългите евро/долар при затварянето на този бар.
          Затворих си дългите кабели, отворени преди 2 часа, с добър профит.

Държа дълги евро/долар, към които бих добавил, ако видя добри показания на индикаторите за покупка... Цел - евентуално над 1.27

Някой ме питаше как съм си сменил мнението за дълги eur/usd, след като вчера съм бил прогнозирал (аз бих казал "оттъргувал") - къса позиция. Не знам защо оставаш с впечатление че аз съм бичи настроен за долара - напротив - мечка съм вече 10-ти месец. Исках и оттъргувах къса позиция, защото така я виждах на графиките, а това че реализирах в крайна сметка загуба се дължи точно на мечите ми настроения към долара - закрих и обърнах при движението нагоре след 1.2410, за което после съжалявах... (защото го направих късно - закрих чак на 1.2475 - къси от 1.2501, а после скъсих от около 1.2450 със стоп на 1.2400)...

Днес обаче се представих добре, макар че седмицата ми беше неуспешна

Коментар

• parite

sell 1.824 t.p. 1.822

Коментар

• parite

NE no iskam da buda

Коментар

• parite

kashalot, ти ГОЛЯМ ли си вече?

Коментар

• parite

Parite me suzdadoha i te shte me pogubiat
                  Ako edin den uspeete da gi nadjiveete togava shte budete GOLEMI ako li ne BOG da vi e na pomosht

Коментар

• eur/usd

A za da si po spokoen stop na 1.2360 ,

Коментар

• eur/usd

Благодаря Петре.
                      Надявам се не си клонинга този път?

Коментар

• eur/usd

Aha - ами ти би трябвало да знаеш къде да си сложиш СТОПА , но щом държиш на моето мнение няма
                        да ти развалям хатъра ;-)
                        Та СТОП на 1.2310 на дългите ти евра от 1.2435 с таргет 1.2640 и 1.2760 ако можеш да си го
                        позволиш ;-)
                        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/usd

Momceta az zatvorih i se otdavam na uduvolstvia. Uspeh na vsicki

Коментар

• eur/usd

mvp,ako si postna sdelkite za posledniq chas shte me pomislish za lud za vrazvane)) to ne bqha kasi gbp/chf/24pipsa/, dalgi evra 5 pati gi mahan i vlizam pak sega pak se chuvstvam kato boj i dokato ne napravq gubeshta sdelka nqma da spra...onzi den si govorih s edin priqtel-toi skalpira fiksingi za 1/2 tochki i az dnes reshih da probvam sashtata rabota...ako e vse taka ot intraday shte se prehvarlq na intraminuten nachin na targuvane...

Коментар

• eur/usd

Петре, къде да сложа стопа на дългите евра от 1,2435?

Коментар

• eur/usd

niamam nishto protiv posokata stiga da e na profit samo che neka parvo eur/usd zatvori nad 1.25 suotvetno eur/jpy nad 132 pak togava bullish scenarioto e pak na preden plan. da kachi 120 pipsa i sled tova totalno da bade razprodadeno - malko kofti. za men 1.25 e vajno nivo. neka go mine pa berekiat versim drugata sedmitza ke kupuvame pak. sega prosta e malka kochinka. boi na negri v tamna nosht ;-))

Коментар

Working...
                                X