Първоначално изпратено от ivajlo_d
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от GeorgiРРР, бях ти пратил ЛС за САD. Аз направих голяма грешка като преместих стопа и се издъних. А сега се прибирам от работа, и е безсмислено в петък вечер да правя каквото и да е. Та въпроса ми бе очакваш ли някакъв откат от това дъно, или движението ще продължи надолу. Тукашните анализатори му дават следващите две седмици надолу!? Успехи!
Коментар
-
Първоначално изпратено от GeorgiРРР, бях ти пратил ЛС за САD. Аз направих голяма грешка като преместих стопа и се издъних. А сега се прибирам от работа, и е безсмислено в петък вечер да правя каквото и да е. Та въпроса ми бе очакваш ли някакъв откат от това дъно, или движението ще продължи надолу. Тукашните анализатори му дават следващите две седмици надолу!? Успехи!
УспехIn the state of nature profit is the measure of right.
Коментар
-
РРР, бях ти пратил ЛС за САD. Аз направих голяма грешка като преместих стопа и се издъних. А сега се прибирам от работа, и е безсмислено в петък вечер да правя каквото и да е. Та въпроса ми бе очакваш ли някакъв откат от това дъно, или движението ще продължи надолу. Тукашните анализатори му дават следващите две седмици надолу!? Успехи!http://georgipiskov.blogspot.com
Коментар
-
Първоначално изпратено от attПървоначално изпратено от Opiten1Опитвал съм различни стратегии. Търгувам FX от 1990 година. Скалпирането трябва да се прави изключително дисцилинирано и с големи обеми. Скалпиране на 3 pips spread е трудна работа. На pip или choice
може да се направят пари, но това много изцежда. Препоръчвам за тези, които все пак го искат да използват една елементарна техника. На tic-chart+ всеки един осцилатор и стриктно да са влиза при o/b и излиза на o/s. Тази стратегия работи, но трябва желязна дисциплина и не повече от 1 pip spread.
Големите пари не използват leverage. Това е принцип на FX фондовете. Те търгуват до 3 пъти в годината само на критични точки съчетани с фундаментал. Мога да изпратя на заинтересованите някои неща.
Изказвам лично мнение и моля настоящия пост да не е повод за плещене. Отвращавам се от колеги, които избиват комлекси. Тези които искат само професионелни коментари могат да се обърнат към
www.global-viwe.com
[
На: hijk@abv.bg
Коментар
-
1. Идеални хора не съществуват (Митко-вците също не правят изключение).
2. "НАГОРЕ - НАДОЛЕ" и аз бих написал това в шеговита форма, за да разведря обстановката, като цитирам някои сънародници (което прави авторката).
3. Ако "селяк" , визирайки селски произход, е определението за неграмотен (според някои), то между "гражданьата" има също много-, ама много зле образовани...
Коментар
Коментар