IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivajlo_d
    E tova vece bese varha na USD/JPY
    120.21 ima i tova nivo ma 200 mese4na

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
      РРР, бях ти пратил ЛС за САD. Аз направих голяма грешка като преместих стопа и се издъних. А сега се прибирам от работа, и е безсмислено в петък вечер да правя каквото и да е. Та въпроса ми бе очакваш ли някакъв откат от това дъно, или движението ще продължи надолу. Тукашните анализатори му дават следващите две седмици надолу!? Успехи!
      Ако имаш открита дълга позиция е разумно да и сложиш стоп според ММ си. След това слагай лимитирани buy поръчки колкото по-надолу отива над низходящата трендлиния на 4 часова графика. Въпреки спекулациите около лихвените нива на Канада двойката е близо до историческо дъно. Успех.

Коментар

• zagubih 36$ mamka muuuu
        kasa posicia v usd/jpy 119.17 sl 119.60

Коментар

• Първоначално изпратено от Georgi
          РРР, бях ти пратил ЛС за САD. Аз направих голяма грешка като преместих стопа и се издъних. А сега се прибирам от работа, и е безсмислено в петък вечер да правя каквото и да е. Та въпроса ми бе очакваш ли някакъв откат от това дъно, или движението ще продължи надолу. Тукашните анализатори му дават следващите две седмици надолу!? Успехи!
          Мисля, че е нагоре, но не разчитай на моите прогнози
          Успех
          In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• РРР, бях ти пратил ЛС за САD. Аз направих голяма грешка като преместих стопа и се издъних. А сега се прибирам от работа, и е безсмислено в петък вечер да правя каквото и да е. Та въпроса ми бе очакваш ли някакъв откат от това дъно, или движението ще продължи надолу. Тукашните анализатори му дават следващите две седмици надолу!? Успехи!
            http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• E tova vece bese varha na USD/JPY

Коментар

• Нова седмица - нов късмет. Днес не направих нищо.
                До скоро и успех на всички.

Коментар

• Първоначално изпратено от att
                  Първоначално изпратено от Opiten1
                  Опитвал съм различни стратегии. Търгувам FX от 1990 година. Скалпирането трябва да се прави изключително дисцилинирано и с големи обеми. Скалпиране на 3 pips spread е трудна работа. На pip или choice
                  може да се направят пари, но това много изцежда. Препоръчвам за тези, които все пак го искат да използват една елементарна техника. На tic-chart+ всеки един осцилатор и стриктно да са влиза при o/b и излиза на o/s. Тази стратегия работи, но трябва желязна дисциплина и не повече от 1 pip spread.
                  Големите пари не използват leverage. Това е принцип на FX фондовете. Те търгуват до 3 пъти в годината само на критични точки съчетани с фундаментал. Мога да изпратя на заинтересованите някои неща.
                  Изказвам лично мнение и моля настоящия пост да не е повод за плещене. Отвращавам се от колеги, които избиват комлекси. Тези които искат само професионелни коментари могат да се обърнат към
                  www.global-viwe.com
                  [
                  Ако не те затруднява, изпрати ми някакви материали за стратегиите на институционалните FX инвеститори.
                  На: hijk@abv.bg
                  Опитен 1, нищо нямам в пощата???

Коментар

• Mai tova bese vsicko za dnes

Коментар

• Добро утро
                      Изпълнила ми се е още една добавка към дългите USD/CAD от 1.17
                      Новата ми цена е 1.1770
                      Ще добавя отново на 1.16, ако стигне.
                      Успех
                      In the state of nature profit is the measure of right.

Коментар

• 1. Идеални хора не съществуват (Митко-вците също не правят изключение).
                        2. "НАГОРЕ - НАДОЛЕ" и аз бих написал това в шеговита форма, за да разведря обстановката, като цитирам някои сънародници (което прави авторката).
                        3. Ако "селяк" , визирайки селски произход, е определението за неграмотен (според някои), то между "гражданьата" има също много-, ама много зле образовани...

Коментар

• Все пак очаквам до края на деня долара да губи позиции срещу европейските валути.

Коментар

• [][/quote]

Съжалявам но човек който казва "НАДОЛЕ" е по-добре да се върне на село и да сади картофи![/quote]

НЕ, ти явно си заядлив по природа и няма да го израстеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от seafoam
                              НАГОРЕ ИЛИ НАДОЛЕ - > Това е въпросът ?

http://www.chartsignals.com/foam/fxoutlook.htm
                              Съжалявам но човек който казва "НАДОЛЕ" е по-добре да се върне на село и да сади картофи!

Коментар

• Такива са жените: кажи им нагоре или - надолу (си), за да разбереш какво е отношението им към теб... (средно положение при тях - няма...).

Очевидно Форексът е създаден от мъж(е)!

Коментар

Working...
                                X