If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
sell gbp/chf 2.3 t.p. 2.293 priqten den na vsi4ki i stiga glupavi postingi/otnesen stop, grehna prognoza.../ koito nqma greshna prognoza prav da hvarli kamaka/dumata, postinga/)
На среща на търговската камара на Тампа, финансовият министър на САЩ-Джон Сноу заяви, че със съкращаването на данъците,
На среща на търговската камара на Тампа, финансовият министър на САЩ-Джон Сноу заяви, че със съкращаването на данъците, администрацията на Буш е направила “сериозен прогрес в промяна на икономическата посока на страната” . Сноу каза, че съкращаването на данъците е осигурило стимули за икономиката , необходими за растежа й в бъдеще.
Коментар
gbp/usd
Sell GBP/CAD at 2.4750/90 Stop 2.4850 target 2.4620 next 2.4540/50 next 2.4310
Успех на всички Спекуланти
в интерес на истината, аз бях дълъг от 1.2730 и стопа ми беше на 1.2684, също го отнесе за няколко пипса....
така много боли, но без стоп е по-лошо.
точното изчисляване на стоповете понякога също играе лоша шега...
Финансовите министри от ЕС пренебрегнаха влиянието от днешното поскъпване на еврото , насочвайки вниманието си към дефицитите и структурните реформи целящи да направят икономиките на страните от Еврозоната по-динамични. По-рано днес австрийския финансов министър-Грасер заяви, че по-нататъшното поскъпване на еврото ще окаже незначително влияние върху БВП на страните от Еврозоната.
Коментар
идиот1
Loonie
Buy EUR/USD at 1.2730/35 SAR 1.2690 target 1.2820 next 1.2905 next 1.2980
Коментар
идиот1
Loonie
що ми се стори че в нечия прогноза нечий стоп беше забърсан заради 10 пипса
то ако ставаше така да се гледа в таван и да се дават стопове
къде ти е късмета спекуланте!!!!
Коментар