IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• OPEC

започва от април

Коментар

• OPEK

namalili sa outputa s 1 million barels za april...... ako mi e to4na informaciqta

Коментар

• Short )

Коментар

• gbp/chf

sell gbp/chf 2.3 t.p. 2.293 priqten den na vsi4ki i stiga glupavi postingi/otnesen stop, grehna prognoza.../ koito nqma greshna prognoza prav da hvarli kamaka/dumata, postinga/)

Коментар

• news

На среща на търговската камара на Тампа, финансовият министър на САЩ-Джон Сноу заяви, че със съкращаването на данъците,
            На среща на търговската камара на Тампа, финансовият министър на САЩ-Джон Сноу заяви, че със съкращаването на данъците, администрацията на Буш е направила “сериозен прогрес в промяна на икономическата посока на страната” . Сноу каза, че съкращаването на данъците е осигурило стимули за икономиката , необходими за растежа й в бъдеще.

Коментар

• gbp/usd

Sell GBP/CAD at 2.4750/90 Stop 2.4850 target 2.4620 next 2.4540/50 next 2.4310
              Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Loonie

нормално е да.
                но не обичам фукнярите

Коментар

• Loonie

Niama smisal da mi otgovariash(((((((((

Коментар

• Loonie

в интерес на истината, аз бях дълъг от 1.2730 и стопа ми беше на 1.2684, също го отнесе за няколко пипса....
                    така много боли, но без стоп е по-лошо.
                    точното изчисляване на стоповете понякога също играе лоша шега...

Коментар

• Loonie

Kuki kak vijdash neshtata.....dalag sam ot1.2759

Коментар

• Loonie

идиот1, не искам да ти се меся, но нали правиш все пак разлика между SAR и стоп?

Коментар

• gbp/usd

Sell GBP/CHF at 2.2990/2.3010 Stop 2.3060 target 2.2840 next 2.2730/50 next 2.2610/20
                          Успех на всички Спекуланти

Коментар

• Loonie

Финансовите министри от ЕС пренебрегнаха влиянието от днешното поскъпване на еврото , насочвайки вниманието си към дефицитите и структурните реформи целящи да направят икономиките на страните от Еврозоната по-динамични. По-рано днес австрийския финансов министър-Грасер заяви, че по-нататъшното поскъпване на еврото ще окаже незначително влияние върху БВП на страните от Еврозоната.

Коментар

• Loonie

Buy EUR/USD at 1.2730/35 SAR 1.2690 target 1.2820 next 1.2905 next 1.2980

Коментар

• Loonie

що ми се стори че в нечия прогноза нечий стоп беше забърсан заради 10 пипса
                                то ако ставаше така да се гледа в таван и да се дават стопове
                                къде ти е късмета спекуланте!!!!

Коментар

Working...
                                X