IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• GBPUSD

sell 1.8700 st 1.8711

Коментар

• Varna

Blagodarq da ti se vrycha typkano!

Коментар

• Traderi

Добро утро и успешен ден!

Коментар

• Traderi

Gotovi li ste za edin prekrasen dinamichen den ??!!!

Коментар

• GBP/CHF

izpylnil mi se e entry-limit buy
            na2.3085,S/L 2.3000.

Коментар

• GBP/CHF

Gre6ka:imah predvid vry6tane pod 2.31.

Коментар

• GBP/CHF

Zatvorih na 2.3135.Mislia,4e 6te ima leko vry6tane pod 2.32 i tam pak ska4am.

Коментар

• GBP/CHF

Na vsi4ki me4kiri otkat v raiona2.3035/50 zatvariajte i stoite dale4.Ne slu6aite razni lygeproroci
                  i samohvalkovci,za6toto zalagate sobstvenia si akaunt.Razgledaite grafikite-tam pi6e vsi4ko,ne
                  polzvaite"plateni visokoka4estveni" uslugi-tova pone sigurno ve4e ste razbrali,imaiki predvid
                  koi e "goliamata me4ka" v tozi kros.Uspeh.

Коментар

• GBP/CHF

w. и ти почна като Петър - катто ще гониш 2.35, какво затваряш на 2.3110???
                    Вие май само си мечтаете тука и се изхвърляте????

Коментар

• GBP/CHF

Zatwariam dylgite gbp/chf sys110 pipsa pe4alba.6te debna za korekciika da go buy-na pak.

Коментар

• GBP/CHF

Наблюдателен, не си ли разбрал,че някои загуби като не ги признаеш стават на печалби.Ако си платим ще разберем как.

Коментар

• GBP/CHF

Над 2.3035 имах предвид
                          Извинявам се за неточността... Явно и аз не съм се излекувал напълно

Коментар

• GBP/CHF

Петре!!! Не мога да разбера, на какво основание реши да не затваряш на 2.3060 както беше написал в предишния постинг.
                            Какви са въобще основанията ти да държиш дългите над 2.2035...

На мен преди време ми се искаха постоянно някакви такива нереалистични неща, но то беше от проблеми с наркотиците.

Имам 2 въпроса:
                            1.................. И при теб ли това е следствие от наркотици
                            2.................. Дай един път като хората основанията да се заеме тази позиция, освен голото желание.

Надявам се че няма да отговориш че няма да го направиш безплатно, защото точно за тази позиция не си заслужава да ти се плаща. Не заради загубата, а заради неспазения стоп, което само по себе си е СУПЕР НЕПРОФЕСИОНАЛНО!!!

Коментар

• GBP/CHF

abe zimorni4aw sym malko, yujen rayon ako moje...

Коментар

• GBP/CHF

По пазара се говори, че диверсификация на активи в паунди от централни банки подкрепя британската валута.

Коментар

Working...
                                X