If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ти припомня и нещо, което не пожела да коментираш снощи:
10.02
22:14
Наблюдателен: GBP/CHF
отговор
Петре!!! Не мога да разбера, на какво основание реши да не затваряш на 2.3060 както беше написал в предишния постинг.
Какви са въобще основанията ти да държиш дългите над 2.2035...
На мен преди време ми се искаха постоянно някакви такива нереалистични неща, но то беше от проблеми с наркотиците.
Имам 2 въпроса:
1.................. И при теб ли това е следствие от наркотици
2.................. Дай един път като хората основанията да се заеме тази позиция, освен голото желание.
Надявам се че няма да отговориш че няма да го направиш безплатно, защото точно за тази позиция не си заслужава да ти се плаща. Не заради загубата, а заради неспазения стоп, което само по себе си е СУПЕР НЕПРОФЕСИОНАЛНО!!!
пенсионера в момента котировката е 1.2832/36
ако е за стоп ниво - със сигурност ще го "пипне"
ако е за пробив и нагоре - може, но не е задължително точно до японската сесия
то до тогава няма как во да се случ ва
Коментар
профити
Наблюдателен - абе ти си бил хитър като стадо лисици.Хитушко да си беше сложил за ник.
А тези фигури ще си ги мечтаеш още дълго.То е лесно да гледаш графиката от ляво на дясно, ама номера
е да можеш да я видиш преди да се е изписала
Но не спирай да си мечтаеш - нали знаеш "човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му" , а
твойте определно не са от малките ;-)
Коментар
пенсионера
профити
До края на седмицата е ясно за таргета. За днес някой ще се ангажира ли с прогноза - до отварянето на японцител
Ще падне ли 1,2840?
нарочно съм си сложил тоя мейл - трябваше някакъв за регистрацията
не е Мариан
хвана се на толкова тънък номер, как въобще заобикаляш препятствията на пазара, хич не знам
Коментар