IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво им става на тия хорица - очаквах повече ентусиазъм?
    Ами като проговори и разбирача какво ще правим?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko
      Първоначално изпратено от iav
      Първоначално изпратено от meketo
      mom4eta $/ Y na 120.30 gotwete se
      Аз от вчера имам ордер за продажба от 120.22 защото мислех, че япончетата ще го боцнат, но ордерът ми си стой.
      Oh misleh da ne pisha ve4e no me izkushavate

LIMIT ORDER SELL 120.59 STOP 121,39 TARGET 110.59 +1000p
      koko бъди общителен

Коментар

• Първоначално изпратено от SKP
        Еще один опционный барьер стоит на 120.50, его пробитие откроет дорогу к очередному барьеру на 121.00. Биды стоят на 119.80 и 119.50/40. Forexpf.Ru
        Коко, нали го имаш и това впредвид.
        Ami imah dalgaot 109 nivatai izliazoh vni4iata zona na 118.10 i togava pisah 4e se molia zaniva okolo 120 zada skasia celta emnogo nadolu amamnogo daje bat Petio shte mi se smee ako napisha kolko nadolu e
        Uspeh
        Tova postnah v investora togava

Коментар

• Еще один опционный барьер стоит на 120.50, его пробитие откроет дорогу к очередному барьеру на 121.00. Биды стоят на 119.80 и 119.50/40. Forexpf.Ru
          Коко, нали го имаш и това впредвид.

Коментар

• Първоначално изпратено от iav
            Първоначално изпратено от meketo
            Аз от вчера имам ордер за продажба от 120.22 защото мислех, че япончетата ще го боцнат, но ордерът ми си стой.
            Oh misleh da ne pisha ve4e no me izkushavate

LIMIT ORDER SELL 120.59 STOP 121,39 TARGET 110.59 +1000p

Коментар

• жица

Thu Dec 01 06:27:17 2005
              EST

1127 GMT [Dow Jones] UK rate cuts are back on the cards again, says Bear

Stearns' chief European economist David Brown after a very weak CBI retail

trades survey - the lowest reading since records began in 1983. "This is not

only going to ruffle the feathers of the Bank of England hawks, but also the

doves as well," he says. "The doves recently seem to have climbed back on the

fence again over rate cut tendencies, but these are the sort of weak numbers

that will rekindle expectations for lower rates." The CBI numbers suggest that

UK consumer confidence remains weak and the winter sales season is not looking

good, Brown says. "The focus should be back on February's MPC meeting for the

next rate cut. We think the MPC needs to cut rates down to 4.0% very quickly to

stop the consumer-led slowdown from turning into a deeper consumer-led rout."

(NPB)

Market.beat@dowjones.com

успешен ден и умната!

Коментар

• Технически нива за 1 декември

investor.bg/article.php?cat=9&id=30906

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo

Коментар

• Първоначално изпратено от meketo
                    supertreidar spored teb pazara prekupen li e na ewra
                    Според мен нямаше закриване на къси евра, а .25-те% само задържаха пазара да не отиде на 1.16 след данните от щатите. Може да има 30-40 минути на лека еуфория след обявяването на повишението, но макс 1.1920 и след това Трише ще каже "премерено повишение в зависимост от инфлацията и други дрън-дрън и следва 1.17-1.1680 за днес. За мен покачване над 1.1850 е сигнал за къси.
                    Това е само мнение.

Коментар

• misli6 li 4e ni o4akwa kaskaden sriw

Коментар

• supertreidar spored teb pazara prekupen li e na ewra

Коментар

• mom4eta $/ Y na 120.30 gotwete se

Коментар

• eur-usd

Днес е ден за наблюдение , а ако подкарат някое рали може да се включи човек но първо трябва да е научил дали ЕЦБ си увеличава базисната лихва с 0.25 , а също какво казва Трише ще има ли последващо увеличаване.А дали ще изпълняват въобще поръчки след новината това вече... някои брокери изпълняват а други са казали предварително че не изпълняват такива поръчки и понеже масата си е отворила сметки знаем къде , не и остава друго освен да наблюдава фойерверките.
                            D.Y.F-091066

Коментар

• Dobro utro na vsicki traderi ( spekulanti). Dnes e deniat na istinata, pozelavam uspeh na vsicki.

Коментар

• Първоначално изпратено от Мечо Памукчиев
                                Първоначално изпратено от pepino1708
                                kolega vig na mese4na ma200
                                не бе, виж на годишна ма 1500...
                                babo meco pak si stanala s lice kum vuzglavnicata

Коментар

Working...
                                X