If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
kukuwica,
izwini me, no sled re4ta (koiato e e dnakwa sas w4era6nata) ima t.n. "wyprosi i otgowori" (koito gi sleda w momenta) i tam toi kazwa i niakoi po razli4ni ne6ta!!! Wiarno e 4e edwa li 6te imat sa6testweno wlianie na pazara, no e wiarno i 4e pazara go 4aka da swar6i wse pak!!
Re4ite pred senata i kongresa sa ednakwi no w4era mu zadawaha waprosi kongresmeni a dneska senatori!!..a ako kaje ne6to interesno 6te pi6a ))))
Коментар
JPY
Розенберг - има нещо еврейско в теб ;-) ?????
Коментар
JPY
Розенберг - шегаджия такъв ;-)
Грийнспан , а и всички гуверньори на ЦБ в нормални държави ( Г-7) работят само за чест и слава.
Те отдавна са си направили парите като консултанти.На големия Ал годишната му заплата е едва
някакви си 180 000 $
Толкова по темата
Успех на всички Спекуланти
Коментар
Розенберг
JPY
Грийнспан дали търгува на eur/usd? На месец по 100% след всеки доклад. Жива далавера!
Коментар
JPY
Здрасти Илянски ;-)
Честно да ти кажа въобще няма да се отразят поне според мен. А утре на американската сесия не е
изключено да видим пробив на основното за момента ниво на подкрепа 105.30 и спирките надолу са
104.50 , 103,60 102.20 и основна 101.50
Успех на всички Спекуланти
Какво се заяждате бе мушмуроци такива ((((((((
Пия си питието и си мисля - за да се занимаваш с Форекс - според мен трябва да си поне средно интелигентен тип. А това , което показвате с постингите си ме навежда на мисълта, че :
1. Трябва да си сипя още едно - наздраве
2. Явно бъркам - с форекс могат да се занимават и маймуните от зоопарка
Не знам защо чакате нещо от Грийнспан
Без да ми се обижда никой, но ако отворите форума точно 1 година назад, ще видите, че той изнася една и съща реч пред Сената, която вече е изнесъл пред Конгреса.
Така че няма защо да очаквате реакция на пазара, не и породена точно от неговите думи.
Успех
ПС. Май аз съм най-комфортно в момента - стоя настрани без позиция и гледам
Коментар
fxMan
forex bez reklami
njkoi "hora" prosto njmat granici - no to si e za tjh
Коментар