IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• yen

tedpl, там паролите са 2 :
    - интервенции
    - репатриране

едната дърпа йената надолу и я обезценява (интервенциите), другата я дърпа нагоре (репатрациите)...
    което вече е тренирано с години и е докарано до съвършенство от BoJ.

миналата година по това време, когато по пазара се въртяха упорити слухове че Япония постепенно променя чуждата валута в която държи резервите си и все повече расте делът на еврото спрямо този на долара опитах стратегия по скъсяване на eur/yen с цел да спечеля от репатрирането.
    10 дена киснах на позиция, ако не и повече, устисках, но когато направих към 60-70 пипса профит, след 2 седмици нерви и безсъние, стопирах на 30 пипса за мене, при което впоследствие ме затвори и отлетя надолу 6 фигури за следващата седмица.
    Едва ли скоро бих го повторил това.

та това ми е мнението за йената

Коментар

• eur/$

тъй като явно не се случва нищо се
      отдавам на алкохол и разврат

Коментар

• eur/$

kuki kakvo misli6 za JPY
        Пишете на БЪЛГАРСКИ

Коментар

• eur/$

затварям и останалото:
          кабела на 1 пипс загуба, eur/usd на 13 пипса загуба
          оставям ентри за покупка на 1.2695
          успех на всички, които ще морят йената тази нощ

Коментар

• eur/$

Bravo Kuki az drapnah 32 pipsa dosega ot eur/usd ama i az s mnogo malki pozicii
            Ama kato za tazi vecher...idealno)
            USPEH

Коментар

• delta fix

tedpl - за хеджиране
              в същата тема го бях обяснявал през уикенда - можеш да я изровиш и да го прочетеш ако ти се занимава
              приятна вечер

Коментар

• eur/$

Vinagi kogato si prodal si v kasa pozicia Az skasiavam go izpolzvam kato prodavamm

Коментар

• резултат

евро/долар на 1.2823 --- в момента ми е на 11 пипса загуба (1.2812)
                  кабел на 1.8917 ----- в момента ми е на 3 пипса печалба (1.8920)
                  паунд/франк на 2.3247 ---- преди 10 минути се изпълни лимит на 2.3287 за 40 пипса печалба...

Все пак успях, макар че до последно мислех да стоя настрани.
                  Позициите не бяха големи - по 1/3 от количеството с което обикновено влизам.

до fen - Не споря, че може да не каже различни неща, но исках да кажа че няма да чуем нищо съществено, което да раздвижи пазара.

----------------------
                  12.02
                  18:06
                  kukuvicata:

отговор
                  то и при мен крастата си е краста
                  току що купих малко
                  евро/долар на 1.2823
                  кабел на 1.8917
                  паунд/франк на 2.3247

Коментар

• eur/$

Po dobre go sloji na1.2780 Nai niskata stoinost dosega e bila 1.2786 Taka che ....Razbirash

Коментар

• eur/$

aaa razbrah te...da igraesh na drebno..za tova sa udbni tezi monotonni dvijeniq..ama kakvo oznachava tova "skysqvam"...to e li da igraesh na drebno ili primerno ako durjish poziciq 1.282 i stane 1.27 i ti kupish ne skysqvash li?
                      Keep walking ...

Коментар

• eur/$

za kakvo sa udobni tezi monotonni dvijeniq? shte sloja stop na 1.269 predi da si legna. do do tam ima baq pyt mi se struva. ne vqrvam da go udari ama vse pak trqbva da se zastrahova chovek..pyrviq pyt oleknah s mnogo shtoto ne slojih stop..kuco ama mi beshe za urok
                        Keep walking ...

Коментар

• eur/$

Dobrite igrachi ot tozi forum ne se zanimavat s takiva drebni neshta
                          Samo che az imam da navaksvam i zatova izpolzvam vsiaka vazmojnost

Коментар

• eur/$

shto ne smeesh az smqtam da kupuvam i na 1.2750-1.2775...ako ot tam padne i do 1.27 pak shte kupq. sega si razpredelqm resursite za kupuvane i prodajba i shte imam tazi vyzmojnost.ama pak se litnah v nachaloto i sega dyrja na 1.2828 25%..i me i qd da ti kaja ama kvo da se pravi..jivotyt prodyljava
                            Keep walking ...

Коментар

• eur/$

Looser Po princip tezi spokoini dvijenia sa udobni
                              Hubavoto e che sa monotonni sas ssravnitelno ednakva chestota Stopovete (zadaljiteni) sa plitki taka che dori ida tragne riazko v nejelana posoka ne e strashno

Коментар

• gbp/chf

sorry. gbp/chf.

Коментар

Working...
                                X