IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• EUR/USD

chudia se na koe nivo da selna iako za 20 pipsa??

Коментар

• EUR/USD

mislite li che 6te go iztreliat nad 1,29???

Коментар

• EUR/USD

Естествено, че не е нормално. Виж в колко часа е станало. Звънни им и покажи колко си бесен. Ще ти ги оправят, ако наистина има грешка! Това им е хубаво на бг брокерите

Коментар

• malkia

ami na deltata djitkam
          Keep walking ...

Коментар

• EUR/USD

Kuki, поздрави за решението да оттъргуваш отката. Аз също очаквах подобно движение пред "прага" абсолютния максимум и затова още не съм сменял стопа. Ще видя как ще излезе мичиганския и тогава ще реша какво да правя. Предполагам си прибрал вече бързи 30 пипса?

Коментар

• gbp/chf ; eur/chf

malkia преди 5 минути някъде видях, че вече ги нямам като позиции. мислиш ли, че е нормално?
              Keep walking ...

Коментар

• EUR/USD

не знам откъде четеш, но точно сега в Ню Йорк е 09,10 часа, а борсата на Уолстрийт отваря в 09,30 ч. тяхно време

Коментар

• EUR/USD

looser в колко часа са ти ударени стоповете и кой е брокерът ти, най-добре му звънни!

Коментар

• EUR/USD

333ж, според теб ню йорк в америка ли е? в 16;30 отваря чикаго, но ню йорк отвяря в 15;30 българско време....

Коментар

• gbp/chf; eur/chf

Ами аз пак ще попитам. Как така се случи, че ми удариха стоповете при 2.2320 и 1.5810 при положение, че движението си е надолу?
                      Някой би ли ми обяснил, моля.
                      Keep walking ...

Коментар

• EUR/USD

има време да тества, чакаме 16,45, а и америк-те още не са отворили

Коментар

• Eur/Usd

ako probie 1.2904 shte stane mnogo veselo...ne znam do kade, no moje bi 1.30, 1.32 aide na vlaka za nagore

Коментар

• EUR/USD

Dobre che mestih postoianno stopovete))) Mojeshe da sloja ina 1.2865 ama taka e ....Kato se lakomia
                            Kuki ti kak preceniash koga da gi vdigash pri takiva dvijenia Az si mislih che shte testva oshte v nachaloto 1.2895
                            Za tova i slojih poslednia na 1.2855

Коментар

• Eur/Usd

"Samo" 28 pipsa za 15 min (open- close) pri 80 na izkazvaneto na dedo Alan . Losho postijenie za Eur.

Коментар

• EUR/USD

A dali ne razigravame ve4e poznatia scenarii sas zapalvaneto i posle pak nagore??

Коментар

Working...
                                X