IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Тоя мошеник Трише май ме излъга да остана дълъг от 1.2850.Ако не му излезе таргета 1.2905
    ще си разваляме отношенията))

Коментар

• eur/$

thanx Japonec, moje bi si prav..chestno kazano i na men tova sa mi edinstvenite opasenia...
      jelaia ti uspeh

Коментар

• EUR/JPY

Виж това вече е друга губерния,мисля,че ще ти излезе,но това е моето мнение.
        С бай Садаказу не сме обсъждали тази двойка,тъй че-успех!

Коментар

• eur/$

Haha... ako be6e stop 6te6e da me otnese kato trudovak triper, ama to sell limit.... i se razmina na 1pip... zasega :-))

Коментар

• eur/$

sting,
            vnimawai!!! spored men 6te hodim do niwa okolo 1.2875/80, sled koeto konsolidaciq okolo 1.2845/70 i posle o4akwam da pricelime trenda, koito sega se pada okolo 1.2770/80 EUR/USD!!
            Uspeh...

Коментар

• eur/$

spoko varna 2, iavno dnes naistina ne ti e den. no se sluchat i takiva neshta. mislia, che ne si tochnia primer. genia,
              koito prez jivota si ne e gubil, ne si ti za jalost. ne sam i az. toi e samo edin i vinagi ima skrito aso v sakoto si.
              predpolagam vseki se doseshta koi e....
              uspeh na vsichki spekulanti!!!

Коментар

• eur/$

prav si varna 200. ima hora, koito nikoga ne gubiat.....,no mai ne gubiat samo dobroto si nastroenie.
                az sam dalag ot 2881, i vse oshte darja. spored men shte vidim dnes 2900.

Коментар

• eur/$

Puk i ne vijdam kakuv tochno e problema. Ti nikoga li ne si pravil greshki?
                  Работа и заплата?

Коментар

• eur/$

Choveko, tova otdavna e v istoriyata. Puk i kakto kazah nevednuj - dnes ne mi e den. Taka che ne mi e priyatno i nyakoi da se zayajda s men.
                    Работа и заплата?

Коментар

• eur/$

18.02
                      09:24
                      Varna 2: EUR/USD

отговор
                      Az sum long ot 1,2919, no vzeha da me obzemat edni sumneniya otnosno moshtnostta na dvoikata.

Mnogo hameleonshtina, mnooogo neshto se navadi v toz forum

Коментар

• eur/$

prior - не бе симпатяга , дълъг съм в EUR/JPY но ти благодаря за загрижеността
                        Успех на всички Спекуланти

Коментар

• eur/$

No toku vij mi izlyazul kasmeta. Long sum ot 1,2870.
                          Работа и заплата?

Коментар

• eur/$

Na men ne mi varvi tazi sedmica.

Коментар

• eur/$

Петре,отвори ли шорт $/jpy? Побързай,да не стане късно.ТР-104.50.

Коментар

• eur/$

prior pak li se izkazal ne6to Trisheto?

Коментар

Working...
                                X