IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• eur/$

Обади ми се Аллах.Каза ми да погледна в Корана какво означава формацията"шип" за
    eur/usd.За usd/jpy ми каз ,че е говорил с Буда.Той го е светнал,че Танигаки е бил на седмото
    саке,когато е говорил с приора.Казал му 107.80-108.Жалко,Приоре((

Коментар

• eur/$

Soldier,ti si sell i zatova se radva6.Da,no tuk niama ni6to izkliu4itelno.Trika e drugade-sutrinta na 1,2870/80
      si kazva6:"sega sybira sili za ataka na 1.2980.Denia e slun4ev,ti kupuva6 smelo...I zabelegi ei sega na tezi
      cifri PAK SI NA OGROMEN PROFIT. Tova e to vis6 pilotag,tvoeto e drebna rabota !

Коментар

• eur/$

Убиха го ! Ура !!!!

Коментар

• eur/$

Сбогом,високи цифри !

Коментар

• GBP/CHF

Ще ги лапна тия 22 пипса от кабел/франк.Жан-Пиер е точен като швейцарски часовник

Коментар

• eur/$

Без да се бъркам на никого: Това до сега беше корекция на цялата вълна с начало от 30.01. Стигна до 23.6. Не е изключено да продължи до 38.2, а това е ниво около 1.2700. Като гледам бичите настроения, възможно е и тази корекция да е достатъчна, ама за сега не е ясно.

Коментар

• usd/jpy

Много динамичен ден днес,много емоции,повечето приятни с 1-2 изключения.
                Понеже скъсих $/jpy ot 105.73 та срам не срам позвъних и на бай Садаказу Танигаки.
                Каза ми между 106.40и 106.50 смело да скъсявам пак.Е аз ги изтървах тия цифри
                сега ги дебна.Човека е много точен,не е като тоя лукав празнодумец Трише))

Коментар

• eur/$

Трише вечно ще съжалява,ако не ме изкара поне на минимален профит!
                  За Жан-Пиер:той ме предупреди,че кабел/франк може и да отиде на2.35
                  обаче аз изалчнях.Т.е. човека е коректен)

Коментар

• eur/$

nerazbira6t а бе и аз нещо не мога да схвана.Дълъг съм в евра и очевидно губя.Как наистина
                    ги прави Петър тия магии?!

Коментар

• eur/$

Mnogo se kahyrite za posokata ! Blaze na tezi,za koito tia niama nikakvo zna4enie i vinagi sa na pe4alba!

Коментар

• eur/$

Войнико,Трише току що ми каза:"Няма страшно,усредни на 1.2780 ако го видиш и се не бой!".
                        Какво да се прави,ще го послушам още веднъж,но тоя път със стоп на 1.2855

Коментар

• eur/$

Dmitri, 8h pokazva che niakoi prodava EUR na kilogram (bearish engulfing +uvelichen tikov obem).Pri Jpy ne mislia che ima intervencia a ima probiv na klina na sedmichna grafika.

Коментар

• eur/$

Вече и Трише помага!

Коментар

• eur/$

Да не вземе и Трише да помогне,че тогава ще стане чудо невидяно!

Коментар

• eur/$

Посоката на евро долар е нагоре. интервенциата на BOJ само помогна да завърши корекцията и с нови сили нагоре.
                                Стоп на 1.2790.

Коментар

Working...
                                X