If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
nerazbirash, ne poznavash li petarcho sas targeta na 1.2980. toi pak e na pechalba. ta za savet se obrashtai kam nego.
tuka nikoi ne mu e ot klasata. miastoto mu e sred soros i sie.
Коментар
nerazbira6t
eur/usd
Добро утро,ще ви попиша малко на кирилица.Не ви ли липсват хората,които са винаги на печалба.
Моля ви,елате,кажете дайте и на нас малко шанс!
soldier of dollar: v momenta igrata e ot 1.2680 do 1.2730, a na niwo 1.2755 chte byde dosta gorechto i dori ne mi minawa prez glavata da slagam orderi tam. Okolo towa niwo chte se opredeli posokata na trenda.
speedy,0:0 го бях сложил.Дано ги качи тия 30 пипа.
Коментар
karatista
eur/usd
japonec,
molbi za pomoshti za bezrabotiza ili bezrabotitza, vse taia. osve tva dnes ima i ppi. shte ima riazko dvijenie v 1 posoka nema da e 100-200 pipsa kakto sme sviknali naposledak no shte ima. i 50 -100 pak stavat.
Коментар
speedy
eur/usd
soldier of dollar - stopa ti ne ti e bil na miastoto, taka che posledwalia izwod e grechen. ;-)
Коментар
prior
eur/usd
Здравейте момчета! За да започна добре деня прибирам 32 пипса от кабел-франк.
Вчера прибързано обявих Жан-Пиер (Рот) за невъзпитан,пък той ми докара човека сумарно 54 пипса от
кабел/франк! Оттеглям си думите,точен та точен излезе.Трише и неговата банда само да ми паднат!
Ако се чуя с някого ведна ви пиша! Успех
Уцели ми стопа.как май ще излезеш прав,но не съм пилот,така че слагам сел-лимит от 1.2755
Коментар
kak
eur/usd
Ще пробвам една малко по-рискова стратегия. Купувам (!?!)-да,не е печатна грешка на 1.2670 ако го
видя стоп и ривърс на 1.2656 ,таргет профит 1.2715.Там ще поостана настрани.Пробив на 1.2740/50 областта ще
засили корекцията до нижа около 1.2780/1.2800.Затова нов бай на 1.2750,затваряне на 1.2775 и реверсиране на 1.2780
с таргет 1.2600 на първо време.Не е ли висш пилотаж? Вазов сякаш за мен е писал:
И аз на своя ред ще си замина
трева имен ще расне над прахът
един ще жали друг ще ме проклина,
но мойте АНАЛИЗИ все ще се четат!
Петре,както ти казах и снощи - "МОИТЕ" , а не "ТВОИТЕ" !
Коментар