Хоска ти как ги виждаш нещата ? 121 като средносрочна цел добре ли ти звучи ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX - АРХИВ
Collapse
Заключена.
X
X
-
p.s. Az ;ichno ot paun-yena sam ial mnogo shamari i gledam da ne ia igraia mnogo chesto, osven v sluchai koito ne sam absolutno siguren (do kolkoto chovek moje da e siguren na forex pazara)
Първоначално изпратено от VIPizpalnih sell NZD-usd na 0.6206
prikanvam vnimanieto vi na gbp/jpy , koiato se namira v niakolko godishen maximum
Uspeh na vsichki spekulanti !
Коментар
-
Здравейте колеги, до тук еврото перфекто изпълни набелязаната цел 1.2630. Според мен тук е момента да се внимава за малко по сериозна коркция в полза на еврото макар че все още е трудно да се говори за завършеност на спад-а. В момента последните възможни на този етап цели пред еврото са нивата около 1.2560 където според мен би следвало и последните доларови оптимисти да се отдръпнат за малко от пазара. Но от друга страна движението неочаквано за мен придоби много силен импулсен характер коео може да говори за сериозни цели и евентуално тригиране на цели под 1.2480. Все пак тук някъде е хубаво да се профиттейкне. Аз самият затворих късите си позиции от вчера и съм с доволен профит от 120 пипс-а. Така че за мен седмицата приключи. Желая на всички приятна почивка и внимавайте за момента с дългите евра. Също така внимавайте през weekend-a с екзотичните валути (мацките) Че там никога не се знае на къде точно е тренда. Хайде приятна почивка на всички.http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана
Коментар
-
VIP,ясно е,че не аз определям накъде ще върви евройената,но просто познавам много добре характера на този крос и рядко греша.Това ми дава увереност да говоря без условности.Но самия самия факт,че слагам стопове показва,че допускам всякакви изненади,като често пъти се получава игра на котка и мишка с пазара и за да излезеш победител не бива да се колебаеш и страхуваш,важното е да следваш своята система хладнокръвно и упорито.Аз съм си изградил такава система за евройената и я следвам неотклонно-независимо какво става,аз съм винаги дълъг,редовно отварям и затварям добавки
и досега съм доволен от резултатите.
Още нещо,не бива да подценяваш четящите в този форум,всеки от тях си има собствен поглед,сигурен съм в това и не вярвам че някой копира дословно поръчките,които се постват тук.
Коментар
-
Тъй като се ангажирах с мнение за EUR/JPY, държа да потвърдя очакванията си: след неколкократното тестване на тренд-линията на дневна графика, следва тестът и на средната линия на Вилата на Ендрюс (на седмична графика), след което и нивото на съпротива 147,41 , което фиксират тълкуващите Каналите на Болинджър.
Не мога да приема категоричното мнение за лесно преодоляване на трите съпротиви от графиката на цените на вал. двойка, което предстои да се случи вторник-сряда. Ето графиката:
Не съм убеден в достоверността на прогнозите от анализите на вълни, канали, трендлинии, нива на Фибоначи и т.н. Но съм сигурен, че масата играчи се съобразяват с тях, а това е достатъчно за установяване на нагласата на пазара като цяло.
Успехи!
Коментар
-
USD
Колеги, струва ми се, че и последните въпросителни паднаха.
Стана ясно, че нито ЕЦБ, нито BOJ могат и главно НЕ ИСКАТ да спрат
долара. Както вече нееднократно отбелязвах тук, пред долара вече
няма прегради. Последните задръжки са шепа инвеститори и малко
повече мастити "специалисти" от всевъзможни финансови институции,
които са се вкопчили като удавник за сламка в еврото по някакви
техни си причини. Огромното мнозинство от трейдърите се убедиха от
собствен опит, че срещу такъв лихвен диференциал не е разумно да
се рита, нещо за което предупреждавам вече от месеци.
Колеги, реалностите търпят промени. Доларът стана толкова привлекателен за инвеститорите, вкл. и на кешовия пазар, че виждате - войни, Израел, Ливан, араби, Иран, Северна Корея, Нигерия и какво ли не, петрол, благородни метали, а доларът поскъпва. Нещо което до скоро сравнително не само не можеше да
стане, а и не биваше да се говори за него на висок глас.
Ерго, доларът вдъхва сигурност и увереност на инвеститорите. Не
напразно с бързи темпове измества шв. франк като убежищна валута.
От тук нататък, струва ми се, че поскъпванията на еврото ще имат
временен характер - корекции, слухове, вербални интервенции и пр.
И все пак имайте предвид, че валутните пазари са нещо доволно
непредсказуемо!
Успех на всички!
Коментар
Коментар