IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX - АРХИВ

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Обучение

Новаков, и аз така мисля. А и съм се убедил от опит, че теоретичните курсове не предотвратяват загубите в началото. На теорията (демо-версията) бях страшно добър. Но там не се научих да се оттърва от страх и алчност (и все още не съм).

Коментар

• Нов FOREX анализ

Здрасти Иво.
      Това ти ли си? С джипката?
      остави си майла

Коментар

• Обучение

Курса на Петър Караиванов. Искам да кажа, че е по-добре да се научиш в движение и да губиш, отколкото да набуташ 400 Евро за курса. Тук трябва да уточня, че не се заяждам сникой, а просто споделям мнението си. Пък и не става дума само за курса на Петър.

Коментар

• Нов FOREX анализ

Mariqn4o, pozdravleniq za kabela. Mnogo dobro otigravane

Коментар

• Нов FOREX анализ

Купете aud/usd от 0.7711 стоп 0.76

Коментар

• Обучение

Какво имаш в предвид?

Коментар

• Обучение

Ами да ти кажа ще ти е по-евтино от 400 Евро(-:

Коментар

• Нов FOREX анализ

E, аз се уча в движение. Засега този курс ми излиза малко скъпичко, но май започвам да схващам...

Коментар

• Нов FOREX анализ

systray, фундаменталния ми е силен, но спецификата на форекс-пазара изисква познания и по технически.
                    криво-ляво гледам да се справям

Коментар

• eur/usd

Sell eur/usd tgt 1.2330, next 1,2230, next 1.20!

Коментар

• eur/usd

Spored men dokato rsi 9 na H1 e pod 62 pokupkite sa s goliam risk.

Коментар

• Нов FOREX анализ

abe az poprincip sum si ranobuden. I az go 4akam toia izgrev, ta belkem me ogree. Sno6ti tumo se zaradvah i...

Коментар

• Нов FOREX анализ

Kuks, kato gledam kalendara za dnes, ako prognozite za ewro-zonata i Щатите се окажат верни, ще има двустранно подпомагане на еврото. Главно с това е свързана моята посока. А от технически анализ не рабирам, но чувам, че ти разбираш

Коментар

• Нов FOREX анализ

boj !!! сигурно действа...

Коментар

• Нов FOREX анализ

Една уговорка относно търгуването ми днес:
                                По-далечния ми стоп (1.2440 - 65 пипса от влизането) е свързан с по-малка начална позиция (1/2), която ще допълна при успешен пробив над 1.2550.
                                Казвам го, за да не се подведе някой и да запише прекалено лош резултат.

Успех на всички днес!

Коментар

Working...
                                X